معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان از جوجه‌ریزی بیش از ۸ میلیون قطعه در چهار ماهه نخست امسال در مرغداری‌های همدان خبر داد و گفت: این میزان ۲۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
کد خبر: ۷۸۶۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲ 18 August 2015

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان از جوجه‌ریزی بیش از ۸ میلیون قطعه در چهار ماهه نخست امسال در مرغداری‌های همدان خبر داد و گفت: این میزان ۲۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.

به گزارش تسنیم؛محمد نظرپور اظهار داشت: در چهار ماهه نخست امسال بیش از 8میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 6 میلیون و 400 هزار قطعه بوده از رشد 26 درصدی برخوردار است.

وی افزود: در چهار ماهه نخست امسال روزانه 20 هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری استان همدان تولید شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی همدان تصریح کرد: سالانه 70 هزار تن گوشت مرغ در استان همدان تولید می‌شود که بیشترین مقدار تولید و جوجه‌ریزی در فصول سرد سال به ویژه اسفند ماه است.

نظرپور عنوان کرد: استان همدان از نظر تولید گوشت مرغ رتبه دهم کشور را دارد و سالانه حدود 20 هزار تن گوشت مازاد بر مصرف استان به شهرهای تهران، کرمانشاه، لرستان و مرکزی صادر می‌شود.

وی افزود: هم اکنون روزانه به صورت مداوم کشتار مرغ در استان انجام شده و از استان خارج می‌شود که علاوه بر این مرغ زنده نیز از استان به استان‌های همجوار منتقل می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در حال حاضر برای تنظیم بازار و افت قیمت مرغ خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی دام و طیور در حال انجام است که براین اساس در هر شبانه روز 12 تن مرغ کشتار شده و قسمتی از این کشتار توسط شرکت پشتیبانی خریداری می‌شود.

وی اظهار داشت: 639 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 8 میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره در استان همدان فعال است، واحدهای پرورش مرغ گوشتی پنج دوره در هرسال تولید دارند که ظرفیت تولید مرغ گوشتی آنها به حدود 80 هزار تن می‌رسد.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار