مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار از افزایش حدود ۶۱ درصدی جوجه ریزی سال ۱۴۰۰ در واحدهای مرغ گوشتی نسبت به سال ۱۳۹۹ خبر داد.
به گزارش تابناک همدان، عبدالحسین اکبری با اشاره به دستورالعملهای ابلاغی به منظور تأمین نهادههای دام و طیور و تنظیم بازار مرغ، گفت: میزان جوجه ریزی در سال ۱۴۰۰ در این شهرستان به بیش از ۶ میلیون و ۶۰۸ هزار قطعه در ۷۱ واحد مرغداری گوشتی رسیده است.
این مقام مسئول اظهار کرد: این تعداد از جوجه ریزی مورد اشاره در واحدهای مرغداری شهرستان بهار منتج به تولید ۲۰ هزار و ۶۲۰ تن مرغ زنده معادل ۱۶ هزار ۵۲۰ تن مرغ گرم کشتار روز شده است که به منظور تأمین نیاز بازار با نظارت کامل در بین فروشندگیهای مرغ شهرستان و استان منتخب توزیع گردیده است.
اکبری با بیان اینکه تمامی واحدهای مرغداری اقلام خوراکی مورد نیاز خود را با قیمت مصوب یارانه دار دریافت و ملزم به فروش مرغ زنده با قیمت ابلاغی بودهاند، افزود: در طول دوره زمانی سال گذشته بیش از ۲۳ هزار تن ذرت و بالغ بر ۱۱ هزار تن سویا یارانهای به مرغداران شهرستان بهار تخصیص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار با اشاره به اینکه یک کشتارگاه طیور در این شهرستان فعال میباشد ابراز کرد: در مدت موصوف بیش از ۲۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان این مدیریت از کشتار گاه طیور شهرستان صورت گرفته است.
وی در ادامه عنوان کرد از ابتدای فروردین ماه سال جاری نیز بیش از ۷۳۵ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای این شهرستان انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی بهار در پایان تصریح کرد میزان تولید گوشت مرغ شهرستان نسبت به سال قبل ۱۱.۴ درصد افزایش داشته است، اما نسبت به برنامه برش جوجه رزی و تولید گوشت مرغ استان در برنامه کشوری ۶۱ درصد افزایش تولید در شهرستان صورت گرفته است. همچنین ۱۹ درصد تولید کل گوشت مرغ استان به شهرستان بهار میباشد که در تولید گوشت مرغ رتبه نخست استان را دارد