کد خبر: ۹۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۷ 02 March 2015

معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرمانداری فردیس به نانواها هشدار داد از افزودن هرگونه موادغیرمجاز به خمیرنان خودداری کنند.

به گزارش ایرنا، ابراهیم کردلو در نشست کارگروه آرد ونان شهرستان فردیس ، افزود: طبق گزارش ها برخی نانوایی ها از جوش شیرین و بلانکیت در طبخ نان استفاده می کنند که برای سلامتی مصرف کنندکان مضر است.

وی بیان داشت: پخت نان با رعایت اصول بهداشتی و شاخص های تعیین شده، الزامی است و هیچ نانوایی حق ندارد از مواد افزودنی در پخت نان استفاده کند.

کردلو گفت: با توجه به افزایش قیمت نان در سال جاری، انتظار می رود نانواها کیفیت پخت نان را بالا ببرند.

معاون فرمانداری فردیس افزود: اتحادیه آرد و نان و شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فردیس باید به صورت مستمر فعالیت نانوایی ها را رصد کنند.

وی با بیان اینکه شهرستان فردیس 156 تن آرد سهمیه از شورای آرد و نان استان البرز طلب دارد، گفت: انتظار می رود این سهمیه در اسرع وقت به فردیس داده شود.

رییس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان فردیس ازفعالیت 19 واحد نانوایی فاقد مجوز دراین شهرستان خبرداد و بیان داشت: به این نانواها اخطار داده شده تا در مدت یک ماه برای دریافت مجوز اقدام کنند.

اسفندیار کمالی زاده گفت: نانوایی هایی که اقدام به فروش سهمیه آرد کنند در مرحله نخست به آزادپز تبدیل می شوند و سهمیه آرد دولتی آنها قطع خواهد شد.

وی افزود: در روزهای اخیر 150 مورد شکایت مردمی از طریق سامانه 124 رسیدگی دریافت شد که 80 درصد این شکایات مربوط به تخلفات نانوایی ها است.

شهرستان 600 هزار نفری فردیس در جنوب شرقی کرج قرار دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار