حامد شجاعی باغینی
کد خبر: ۸۴۳۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱ 29 April 2020

از گذشته تا امروز هر بنایی که بناشده و هر چرخی که به گردش درآمده و هر دانه‌ای که به بار نشسته و هر باری که از درختی به سفره مان میآید و هر لباسی که بر تن داریم و هر زیبایی که ما را مجذوب و شگفت زده می‌کند، همه و همه مدیون تلاش و زحمت یک نام است، نامی که نجابت و قناعت و شرافت را برایمان تداعی میکند... کارگر...
کارگر واژه‌ایست که در فرهنگ ما زحمت است و تلاش. کارگر نماد، روزی حلال و فرزندان پاک است
یازدهم اردیبهشت ماه روز جهانی کار و کارگر فرصت مناسبی است که از کارگران زحمتکش، پر توان و تلاش گر که با همت والای خود چرخ صنعت و تولید را به گردش در می‌آورند و کاروتلاش را درکنار عبادت خود در توسعه و پیشرفت کشور مؤثر میدانند قدردانی گردد.
متأسفانه اهمیت وجود کارگران در کشور ما تنها به یک روز ختم می‌شود در حالی که حق کارگر بیش از یک نام و یک روز است.
گردش ، چرخ تولید کارخانه‌ها و صنایع مدیون دست‌های پینه بسته این پدران ، نان آور خانواده است اما حق این چهره خسته و رنجور که برای سیر کردن شکم کودکان قد و نیم قدش شب تا صبح را کار میکند تا شرمنده نگاه غم زده آنها نباشد ، این نیست.
پیامبر اسلام(ص) به ما آموختند که باید در برابر کارگر سر تعظیم فرود آوریم و در همه کارهایمان نظم و انضباط داشته باشیم و نیز به ما آموختند که باید در کار دقت و صداقت داشته باشیم و در همه کارها خدا را ناظر و حاضر ببینیم. حضرات معصومین (علیهم السلام) به طرق مختلف تأکید زیاد بر پرداخت حق و دستمزد کارگران تا قبل از اتمام کار داشته اند اما این در حالیست که در جامعه اسلامی ما به دلایل عدم نقدینگی و تخصیص اعتبار لازم از سوی مراجع ذیصلاح در شرکتها و کارخانه‌ها کارگران برای دریافت حقوق ماهانه خود باید مدتها در صف انتظار بایستند.
هرچند که دولت مردان شعار حمایت از حقوق کارگران را سرلوحه نطقهای هفتگی خود در جلسه هیئت وزیران قرار داده‌اند اما بازهم تنها یک شعار است و مصداق این ضرب المثل قدیمی که سوار به فکر پیاده نیست و سیر به فکر گرسنه .
واین درحالیست که پیامبر فرمود: هر كس شب سیر بخوابد و همسایگانش گرسنه باشند از ما نیست. اما باز دفتر تاریخ نقاشی‌های تلخ دیگری از قهقهه مسئولین در لاکچری‌های خصوصی را نشان می‌دهد. حال چگونه است که مسئولین جامعه اسلامی ، که خود را مدیون خون شهدا و آرمانهای انقلاب می‌دانند در خواب غفلت به سر می‌برند و تنها شهدا را نردبان ترقی و پیشرفت دنیوی خود کرده‌اند.
پس سهم کارگر از این انقلاب چه می‌شود؟ مگر همین پدران کارگر در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس در خط مقدم جهاد نایستادند. مگر همین کارگران نبودند در صحنه‌های مختلف که نظام با شرایط سخت بحران سیاسی و اقتصادی مواجه شد پا به میدان گذاشتند و همه وقت در کنار نظام و انقلاب ایستادند . پس حق این دستان پینه بسته بیش از یک شعار تبریک سالانه است . یا به تعبیر دیگر ، کارگران تبریک نمی‌خواهند زیرا هرگز زیاده خواه نیستند و به گمنامی قناعت می‌کنند.
روز کارگر نماد ستایش از کارگران است و ای کاش این روز را مغتنم شماریم ، تا حداقل برای یک بار به حرفهایشان که درد دل است با جان و دل گوش فرا دهیم، خواسته‌هایشان را که هرگز زیاده خواهی نیست با تمام توان برآورده کنیم، و آنان را آنچنان که شایسته آنند بزرگ بداریم، و بر دستانشان که این چنین گشاده و بی توقع چرخ زندگی همه ما را می‌چرخاند بوسه زنیم، و خستگی را از تن و جانشان بیرون بیاوریم، و دلهایشان را گرم کنیم و دغدغه های آنان بکاهیم، و حال امروزشان را خوش و بازوان پرتوانشان را با امید به آیندهای بهتر نیرومندتر سازیم.

 

انتهای پیام/*

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار