تابناک بوشهر: سوپ میگو یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد. مرد م بوشهر د ر کنار همه غذاهای خوشمزه ای که با ماهی و میگو د رست می کنند، سوپ میگو را هم د ارند که مخصوص این شبهاست.
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر- 200 گرم میگو
- 3 ق س جعفری خرد شد ه
- 2 /1 پیمانه هویج نگینی خرد شد ه
- 1 عد د پیاز
- 1 حبه سیر
- 1 ق س رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:1. هویج نگینی شده را داخل یک قابلمه مناسب با مقداری آب بگذارید تا بپزد.
2. حالا سیر خرد شده و پیاز نگینی شده را هم اضافه کنید.
3. رب گوجه فرنگی و جعفری را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.
4. بعد از اینکه هویج و جعفری خوب پختند و رنگشان عوض شد، میگوها را اضافه کنید.
5. نمک و فلفل را هم در پایان بریزید. بعد از 10 دقیقه از اضافه کردن میگوها، سوپ آماده است.
نکته 1 به جای میگو می توانید از تکه های گوشت ماهی شیر هم استفاده کنید.
نکته 2اگر زنجبیل تازه در دسترس دارید، به اندازه نصف قاشق چایخوری از آن داخل سوپتان بریزید.
خدیجه نصری