کد خبر: ۵۸۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴ 06 July 2015
 دنیای اقتصاد نوشت:  به گفته رئیس اتحادیه هتل‌‌ها و هتل آپارتمان‌های تهران، در حال حاضر 50 هتل در تهران در حال ساخت است.

علی فرخ‌مهر همچنین اضافه کرد: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته، نهایتا تا مهرماه سال‌جاری پنج هتل از این 50 هتل، افتتاح می‌شوند.

فرخ مهر در ادامه اظهار کرد: از مجموع این 50 هتل، برآورد می‌شود 5تا 7هتل، 5ستاره باشند و نیز وضعیت 5 هتلی که تا مهرماه به مرحله بهره‌برداری خواهند رسید، به این‌گونه خواهد بود؛ یک هتل 5 ستاره، یک هتل 4ستاره، یک هتل 3 ستاره و همچنین دو هتل آپارتمان.

رئیس اتحادیه هتل‌‌ها و هتل آپارتمان‌های تهران با تاکید بر نیاز کنونی تهران به ساخت 100 هتل، از ساخت و ساز هتل در دیگر شهرستان‌ها نیز سخن راند و گفت: جز تهران، در سایر استان‌ها نیز روند ساخت و ساز دنبال می‌شود که البته این اتفاق در شهرهایی چون مشهد، اصفهان و شیراز به مراتب با قوت بیشتری در حال جریان است.

وی با توجه به نیاز رو به رشد کشور به افزایش ساخت و احداث هتل، بر لزوم تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران این صنعت تاکید و در همین خصوص از عملکرد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این حوزه انتقاد کرد.

فرخ مهر تصریح کرد: درحالی‌که بخش خصوصی به شایستگی در این حوزه ایفای نقش می‌کند، لزوم و اصرار سازمان برای تصدی‌گری و دولتی‌سازی امور غیرقابل قبول و در تضاد با اصول خصوصی‌سازی طرح شده در قانون است.

وی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه با وزارت بهداشت و استقرار مشاوران بهداشتی در هتل‌ها و نیز ساخت یک مجموعه آموزشی با صرف هزینه 20 میلیارد تومان که تا مهرماه به بهره‌برداری خواهد رسید، بر موفقیت‌های اتحادیه هتلداران در بحث استانداردسازی و ارتقای کیفیت هتل‌ها تاکید کرد و ادامه داد: سازمان به روش‌های مختلف و در قالب بخشنامه‌ها و قوانین جدیدی که ابلاغ و صادر می‌کند، سعی در کاهش اختیارات و محدود کردن گستره عمل فعالیت‌های اتحادیه هتلداران دارد که متاسفانه با اهداف و شعارهای‌ آنها در خصوص تقویت صنعت گردشگری کشور از طریق توسعه زیرساخت‌ها در تعارض است و اراده و انگیزه شکل‌گرفته بخش خصوصی را نسبت به آینده روشن این صنعت به واسطه اتخاذ سیاست‌های سازنده و تحول‌آفرین در دولت یازدهم تضعیف می‌کند.

فرخ مهر در ادامه به تاثیر نتیجه مذاکرات هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی به عنوان عاملی سرنوشت‌ساز در تعیین مسیر حرکت بخش‌های فعال در حوزه گردشگری و به‌طور خاص صنعت هتلسازی پرداخت و توضیح داد: اگر در نتیجه مذاکرات توافقی حاصل شود، قطعا نیاز به ساخت هتل در کشور بیشتر خواهد شد؛ اما در صورتی‌که چنین نشود و توافقی شکل نگیرد، به‌دلیل تداوم تنگناهای اقتصادی، سرمایه‌گذاری در بخش هتل‌سازی بامانع مواجه می‌شود و هتلداران با مشکلات مالی روبه‌رو می‌شوند.

ا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار