وی گفت: افت شدید قند خون در طول روز، افزایش شدید آن بعد از افطار و کمبود آب در بدن که موجب اختلال در سیستم متابولیک می شود برای فرد مبتلا به دیابت آسیب رسان است.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همچنین روزه داری برای افرادی که کلیه سنگ ساز دارند و تاکنون سنگ با اندازه بیش از چهار میلیمتر دفع کرده اند بخاطر تاثیر کاهش آب بدن بر ایجاد سنگ، ضرر دارد.
وی ادامه داد: با این حال مبتلایان به دیابت و بیماریهای کلیوی اگر اصرار بر روزه داری دارند حتما باید با پزشک مشورت کنند.
دکتر نوروزی گفت: در برخی از بیماران قلبی و عروقی نیز که 'استنت' گذاشته و یا عمل جراحی 'بای پس' قلب انجام داده اند روزه داری توصیه نمی شود اما تحقیقات نشان داده روزه گرفتن برای بیماران مبتلا به فشار خون ضرری ندارد.
وی افزود: افراد در ماه مبارک رمضان علاوه بر بهره بردن از فیوضات معنوی آن می توانند به کاهش وزن و کاهش چربی بدن خود کمک کنند.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: یک چهارم بزرگسالان کبد چرب دارند لذا ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای استراحت دادن به کبد و کاهش چربی بدن است.
وی بر لزوم سحری خوردن برای تامین ذخیره غذایی بدن تاکید و بیان کرد: پرخوری در وعده سحر نیز عارضه دارد لذا سحری نباید سنگین باشد.
دکتر نوروزی بهترین غذا در وعده سحری را یک لیوان شیر، نان و تخم مرغ عنوان کرد.
این پزشک متخصص تغذیه گفت: در طول فاصله افطار تا سحر نیز مصرف میوه ها به ویژه انواع آبدار مانند خربزه، هنداونه و همچنین آب و مایعات ضروری است و با این اقدام هم مشکلات یبوست برطرف شده و هم آب بدن تامین می شود.
وی افزود: بدن انسان در روز نیازمند یک و نیم لیتر آب و سایر مایعات است.
دکتر نوروزی همچنین بر جداسازی وعده افطار از شام تاکید و بیان کرد: شروع افطار با دو عدد خرما و پس از آن مایعات و غذاهای آبکی مانند سوپ، آش و چند لقمه نان و پنیر توصیه می شود و پس از گذشت نیم ساعت، شام که همان غذای اصلی است میل شود.