استاندار خراسان جنوبی:
استاندار خراسان جنوبی به خشکسالی‌های چند سال اخیر در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به این امر و عقب ماندگی‌های تاریخی که در این منطقه وجود دارد انتظار می‌رود توجه ویژه به خراسان جنوبی به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد.
کد خبر: ۲۷۰۱۱۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۳ 01 August 2016
 به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید علی اکبر پرویزی در دیدار قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس به خشکسالی‌های چند سال اخیر در استان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به این امر و عقب ماندگی‌های تاریخی که در این منطقه وجود دارد انتظار می‌رود توجه ویژه به خراسان جنوبی به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد.

وی به ظرفیت‌های کشاورزی استان اشاره کرد و افزود: با توجه به محصولات استراتژیکی همچون زعفران و زرشک در خراسان جنوبی، توجه به صنعت بسته‌بندی و نیز فرآوری این محصولات می‌تواند ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی از خام فروشی این محصولات جلوگیری نماید.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری 20 هزار تن گندم از کشاورزان این استان خریداری کرده است، گفت: این در حالی است که تنها 50 درصد از وجوه گندم خریداری شده پرداخت شده است که تسریع در پرداخت آن از درخواست‌های استان است.

پرویزی ادامه داد: به منظور کمک به کشاورزان و دامداران در سال جاری 10 درصد از اعتبارات استان به کمک‌های فنی و اعتباری اختصاص یافته است، از این‌رو در صورت وجود طرح‌های مناسب در حوزه کشاورزی از حیث اعتبارات کمک‌های لازم انجام خواهد شد.

وی به جلسه نشست مشترک استانداران مرزی جمهوری اسلامی ایران و افغانستان در مشهد اشاره کرد و افزود: با توافقاتی که صورت گرفت مقرر شد ظرفیت‌های تجاری در گذرگاه‌های مرزی استان از جمله مرز یزدان فعال شود که این امر مستلزم توسعه واردات از کشور افغانستان و خروج از مراوده یک طرفه اقتصادی با این کشور است.

استاندار خراسان جنوبی واردات برخی محصولات نظیر گندم، جو و ذرت مورد نیاز استان از کشور افغانستان در صورت نیاز را یکی از راه‌های توسعه تراز تجاری با کشور افغانستان دانست و تصریح کرد: وارد کردن دام زنده نیز در قبال صادرات مرغ و غیره به عنوان یکی دیگر از پیشنهادات می‌تواند در این زمینه مورد توجه مسؤولان قرار گیرد.

پرویزی ادامه داد: به طور قطع در صورت فعال شدن بازارچه‌های مرزی استان به ازای هر بازارچه بیش از یک‌هزار فرصت شغلی در دو کشور ایجاد خواهد شد.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، با بیان اینکه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور با یک‌هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به کشاورزان و دامداران است، گفت: خراسان جنوبی دارای بیشترین تعداد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در کشور است.

خلیل آقایی، ادامه داد: با وجود مشکلاتی که در بخش کشاورزی است این بخش جزو فعال‌ترین حوزه‌های اقتصادی در کشور است، به‌گونه‌ای که رشد اقتصادی که در کشور حاصل شد، مرهون رشد بخش کشاورزی است.

وی حضور و فعالیت کشاورزان و دامداران در بازارهای جهانی را مورد تاکید قرار داد و افزود: امید است با اتفاقاتی که در برجام صورت گرفت فضای ارتباطی بهتری در سطح بین‌المللی حاصل شود تا کشاورزان و دامداران ما نیز از این فضا بهتر و بیشتر استفاده کنند.

گفتنی است: امروز قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی، معاون وزیرجهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی و معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور با استاندار خراسان جنوبی دیدار و گفت‌وگو کردند.
منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار