رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهد گفت: به اندازه نیاز مردم به صورت روزانه و در حد ۵۰۰ تن گوشت قرمز توزیع شده و به طور قطع افزایش قیمتی در این حوزه در ماه مبارک رمضان به وجود نمی‌آید.
کد خبر: ۲۴۱۵۷۷
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳ 06 June 2016

به گزارش تابناك رضوي، احمد احدی با بيان اين مطلب،اظهار كرد: روزانه حدود 500 تن گوشت در سطح شهر مشهد توزیع می‌شود که نیاز مردم را به صورت کامل پاسخ می‌دهد.

وی با اشاره به افزایش تقاضا در ماه مبارک رمضان بیان کرد: با این حال عرضه به اندازه‌ای در شهر مشهد زیاد است که مشکلی برای مردم به وجود نیامده و می‌توانند مایحتاج خود را تأمین کنند.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهد افزود: هم‌اکنون قیمت لاشه گوشت بره نرینه درجه یک بدون چربی در مشهد بین 26 هزار تومان تا 26 هزار و 500 تومان قیمت داشته و بهای گوشت شقه بره نرینه نیز در همین حدود است.

احدی خاطرنشان کرد: همچنین گوشت بره نرینه آبگوشتی درجه یک 16 هزار تومان و گوشت گوساله درجه یک بدون چربی و استخوان با قیمت 32 هزار تومان در بازار مشهد مقدس توزیع می‌شود.

وی بیان کرد: علاوه بر این‌ها گوشت گاوی درجه یک 28 هزار تومان و گوشت دست و ران بره نرینه بین 30 هزار و 31 هزار تومان قیمت دارد.

رئیس اتحادیه گوشت قرمز مشهدمقدس تأکید کرد: افرادی ممکن است قصد سوءاستفاده از نام ماه مبارک رمضان را داشته و قیمت‌ها را بالا ببرند که در صورت بروز تخلف و یا گزارش توسط شهروندان به پرونده آنها رسیدگی می‌شود.

منبع: تسنيم

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار