نیلوفر حیدری درگفتگو با خبرنگار تابناک افزود : سعی کنید غذاهایی را دراین وعده ها انتخاب کنید که قند خون را کمتر افزایش می دهد .
وی خاطر نشان کرد:مصرف غذاهایی که قند خون را بیشتر افزایش می دهد را محدود کنید ، مثلا سیب زمینی آب پز ، هویج آب پز ، ماکارونی دم شده ، برنج کته و انواع آبمیوه ها و کمپوت های صنعتی را محدود کنید .
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت:انتخاب مواد غذایی بایستی بر اساس نمایه گلیسمی ( نمایه گلیسمی ، معیاری برای طبقه بندی غذاهای نشاسته ای است .
حیدری تصریح کرد:مبنای این طبقه بندی ، تغییر سطح گلوگز خون پس از مصرف این غذاها است ) باشد. افزود : غذاهایی که پس از مصرف آنها سطح گلوگز خون افزایش زیادی می یابد ، نمایه گلیسمیک بالایی دارند مانند :نان سفید ، نان لواش ،عسل ، هندوانه ، اکثر شیرینی ها ، خربزه ، انگور ، عسل ، آناناس ، پوره سیب زمینی، هویج پخته، کدوتنبل ، پیتزا و شیرینی های کره ای .