رییس شبکه دامپزشکی شهرستان پاوه از تجهیز کشتارگاه دام این شهرستان به عنوان اولین کشتارگاه سنتی استان کرمانشاه به سالن پیش سرد خبر داد.
کد خبر: ۵۵۸۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶ 28 January 2018

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان، دکتر ارسلان حاتمی گفت: نگهداری لاشه‌ها پس از ذبح در سالن پیش سرد موجب سالم مجهز شدن کشتارگاه دام پاوه به سیستم پیشسردسازی گوشت و از بین رفتن اجرام بیماری زا همچون عامل بیماری تب مالت، ویروس تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو و ... می‌شود.

وی ارتقای بهداشت و سلامت مصرف کنندگان و افزایش کیفیت گوشت را از دیگر مزایای تجهیز کشتارگاه به سیستم پیش سرد عنوان کرد و گفت: در این سالن گوشت استحصالی دردمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری می‌شود.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان پاوه مجموع کشتار طی ۱۰ ماه گذشته در کشتارگاه دام شهرستان پاوه را ۱۰ هزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۷۹۰ راس دام سنگین اعلام کرد.

دکتر حاتمی تصریح کرد: همچنین ۳۸ راس دام سبک، یک راس دام سنگین و بیش از ۱۵ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف توسط بازرسان کشتارگاه این شبکهخارج و معدوم شده است.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار