کارشناس اداره کل شیلات استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه به دنبال پرورش ماهی تیلاپیا در استان هستیم، گفت: در این خصوص با سازمان حفاظت محیط زیست رایزنی انجام داده ایم.
کد خبر: ۵۴۸۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸ 07 January 2018

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا،سعید بابایی  با اشاره به مخالفت‌های سازمان حفاظت محیط زیست با توسعه پرورش این ماهی در کشور، گفت: با وجود مکاتبات زیادی که انجامشده، هنوز با پرورش این ماهی در استان کرمانشاه موافقت نشده است.

بابایی بیان کرد: این ماهی جزو ماهی‌های مهاجم بوده و تمامی نگرانی سازمان حفاظت محیط زیست از این است که با ورود این گونه به منابع آبی تعادل بیولوژیک این منابع بهم بخورد که برایحل این نگرانی پیشنهاد استفاده از گونه‌های تک جنسی و یا پرورش در محیط‌های بسته مطرح شده که با این وجود هم هنوز با پرورش ماهی تیلاپیا در استان کرمانشاه موافقت نشده است.

کارشناس اداره کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه تولید ماهی تیلاپیا در دنیا بالا است، گفت: در کشور ما این گونه ماهی از حدود ۱۰ سال پیش به صورت پایلوت تنها در استان یزدپرورش داده می‌شود.

وی با بیان اینکه ماهی‌های تیلاپیای موجود در کشور از کشور‌های مختلفی مثل مالزی و چین وارد کشور می‌شود، گفت: این ماهی به صورت تمام فیله شده عرضه می‌شود.

بابایی با بیان اینکه درصد امگا سه ماهی تیلاپیا در مقایسه با دیگر آبزیان پایین است، گفت: ممکن است مصرف این نوع ماهی فایده کمی برای بدن داشته باشد، اما قطعا مصرف آن بدون ضرراست.

وی اشاره‌ای هم به برخی نگرانی‌ها در مورد مصرف این ماهی داشت و اظهار کرد: تمامی نگرانی‌های مطرح شده به محیط پرورش ماهی برمی گردد که ممکن است در آب‌های کم و با یا باکیفیت پایین پرورش یافته باشند که البته با توجه به نمونه‌برداری‌هایی که برای واردات محصولات غذایی به داخل کشور انجام می‌گیرد می‌توان با خیالی آسوده این نوع از آبزیان را مصرفکرد.

کارشناس اداره کل شیلات استان کرمانشاه مصرف این نوع ماهی را به مردم توصیه کرد و افزود: مردم می‌توانند با خیالی آسوده مصرف این ماهی را در سبدغذایی خانوار خود بگنجانند.

 

 

 

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار