توصیه‌هایی برای مقابله با زلزله؛
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران به بیان توضیحاتی در مورد خوراکی‌های مناسب در زمان بروز زلزله پرداخت.زل
کد خبر: ۵۴۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۷ 29 December 2017

محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در خصوص توصیه هایی غذایی در زمان بلایای طبیعی مانند زلزله اظهار کرد: هنگام بروز زلزله باید از مواد غذایی فاسد نشدنی مانند خشکبار ، کنسرو و آب معدنی استفاده کرد تا در زمان مصرف آنها هیچ مشکلی از نظر مسمومیت غذایی ایجاد نشود.

وی ادامه داد: به دلیل آنکه کشور ما در منطقه زلزله خیزی قرار دارد بهتر است خانواده ها و به خصوص افرادی که در کلان شهرها ساکن هستند کوله پشتی حاوی خشکبار، آب معدنی و غذاهای کنسروی به طور آماده به همراه داشته باشند تا در زمان بروز زلزله بتوانند از این مواد تا پایدار شدن شرایط مصرف کنند.

عزیزی با بیان اینکه شکلات در زمان بروز زلزله می تواند به عنوان یک ماده غذایی مناسب استفاده شود، عنوان کرد: همراه داشتن این این ماده غذایی غیر فاسد شدنی مانند کنسرو مواد مورد نیاز بدن تا حدی تامین می‌کند.

این کارشناس تاکید کرد: در هنگام بروز زلزله ممکن است آب آشامیدنی دچار مشکلات بهداشتی شود بنابراین آب بهداشتی و شرب تا مدتی در دسترس نیست به همین دلیل به همراه داشتن آب معدنی برای خانوارها ضرورت دارد.


منبع: باشگاه خبرنگاران

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار