به صراحت می گویم اگر جای رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بودم، حتماً استعفا می‌دادم به خاطر مشکلاتی که در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی برجای گذاشته است.
کد خبر: ۵۳۹۴۴۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰ 17 December 2017
ماجرای معاون شدن گوهرکانی از آن دست خبرهایی است که برای بخش زیادی از جامعه هدف وی در جهاد کشاورزی پذیرشش سخت و عجیب است و بسیاری بر این اعتقاد هستند که این محصول یک فشار است البته آنچه در گفتگوی زیر می آید نشان می دهد که از نظر کشاورزان چنین اقدامی از یک نوع لابی گری قدرتمند صورت می گیرد که با هیاهوی سازی های قبلی خود توانستند بخش زیادی از منابع استان را به نقطه خاصی برده و عملا دیگر نقاط استان را مورد دهن کجی قرار دهند !
تولید کننده برتر زیتون شهرستان چرام ، عضو شورای بخش خصوصی و دولت و عضو انجمن زیتون کاران کشور با انتقاد شدید از عملکرد «جعفر گوهرگانی» از مثلث قدرت سازمانی در استان خبرداده و ضمن آن به استاندار هم هشدار داده که مواظب این افراد باشد چرا که اقدامات آن ها بیش از آنکه در جهت توسعه استان باشد ، در جهت توسعه یک نقطه خاص است.
این تولید کننده بخش کشاورزی معتقد است چرام به عنوان قطب کشاورزی مورد بی مهری قرار گرفته و عامدانه سعی می شود کشاورزان آن تحت فشار قرار گیرند اما در نقطه دیگر همین استان تلاش است تا رونق به هر نحو ممکن صورت گیرد.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بوراحمد ، غلامعلی حیدری ضمن تقدیر از رسانه‌ها در پوشش گفت و گوی قبلی گفت: برای خودم هم مصاحبه قبل جالب بود و بعضی از عکس العمل های سازمان‌ها و افراد که می‌گفتند خیلی از حرف‌ها را که ما نمی‌توانستیم بزنیم شما گفتید.

وی افزود: بنده به عنوان یک تولید کننده آرزو دارم و اجازه داشته باشم که واقعاً اگر دانستن حق مردم است و ماهم جز مردم محسوب هستیم به عنوان یک تولید کننده بدانیم در حوزه کاری ما چه دلیلی دارد که منابع حمایتی و تکلیفی و یارانه ای به یک نقطه خاصی در استان سرازیر می‌شود که جای تأسف دارد.
چرا در یک نقطه همیشه بگیر و ببند است اما در نقطه دیگر نه!
تولیدکننده زیتون استان خطاب به سازمان‌های نظارتی گفت سؤال من از این سازمان‌های نظارتی این است که به چه دلیل یارانه‌ها و منابع یارانه ای فقط به یک نقطه از استان سرازیر می‌شود.

وی در خصوص چاه‌های آبی و تبعیض در حفر آنها گفت: نکته دوم این است که ما به عنوان تولید کننده دوست داریم بدانیم که چطور در یک نقطه استان هر روز بگیر و ببند است برای پرکردن چاه‌ها و جلوگیری از حفر آن‌ها و مسدود کردن چاه‌ها و چطور در قسمت دیگری از استان افرادی به عنوان محلل واقع می‌شود و ما هر روز شاهد حفر چاه و بهره‌برداری از آن‌ها هستند، که لازم است دستگاه‌های نظارتی ورود کنند.

حیدری گفت برای گرفتن یارانه‌ها این سؤال را به عنوان یک تولید کننده از رئیس سازمان جهادکشاورزی استان دارم چرا منابع یارانه ای و حمایتی بر اساس عدالت سازمانی هزینه نکردی؟ آیا کهگیلویه و چرام و بهمئی تابع سازمان شما نیستند؟ اگر هستند چرا از منابع حمایتی هیچ بهره ای نبردند؟

عضو شورای گفت و گوی بخش خصوصی با دولت با انتقاد شدید از عملکرد گوهرگانی تصریح کرد: آقای رئیس سازمان صرف نظر از آن مسائل گزینشی که مرتکب شدی، می‌شود، بفرمائید چرا مانع تشکیل تعاونی زیتون استان شدی؟ و عجب اینکه شخصاً با باغدار تماس می‌گرفتی و مانع می‌شدی.

حیدری با اشاره به اینکه برخی از مصاحبه قبلی یک جوری ناراحت شده بودند، بیان کرد: چطور عرصه تولیدی من شده جولانگاه سیاست بازان، چطور من تولید کننده نمی‌توانم درخواست داشته باشم مدیران سیاسی بیایند در خدمت تولید و اگر این اتفاق بیفتد و سیاستمداران بیایند در خدمت تولید این اتفاق، اتفاق میمون و مبارکی است.
دو کد به استاندار ، مراقب عینک دودی ها باشد!
تولید کننده بخش کشاورزی زیتون گفت: یک خواهش از استاندار دارم و در این خواهش ۲ کد به وی می‌دهم.

اول اینکه مراقب عینک دودی‌های اطرافش باشد که برای گرفتن عکس یادگاری کنارش می‌ایستند، این‌ها فاقد هویت سیاسی هستند و هم خط استاندار قطعاً نیستند و این استاندار را معیوب خواهند کرد کما اینکه در زمان استاندار قبلی هم دیدیم، جناب دکتر احمدی و کسانی که ممکن است این حرف‌ها برای ایشان اهمیت داشته باشد ما به آن‌ها آدرس می‌دهیم.

وی افزود: اما کد دوم بنده این است که جناب استاندار مراقب مکعب سازمانی مثلث نمای قدرت در استان باشد چرا می گویم مکعب، چون هر فردی خواسته سرک بکشد به این مثلث که آدرس آن را قطعاً به استاندار خواهم داد و اگر خواستند اسم این ۳ سازمان را به استاندار و سازمان‌های نظارتی می‌دهیم چرا که کارکرد این مثلث قدرت در استان حمایتی و حساب شده نیست.

وی افزود: منابع انسانی و پولی و حمایتی که می‌توانست برای توسعه یافتگی استان باشد توسط این مثلث قطع شد و به جاهای دیگر استان خصوصاً کهگیلویه بزرگ چیز قابل ذکری نرسید.
اگر در سازمان خود موفق بوده پس چرا همانجا فعالیت نمی کند
تولید کننده برتر زیتون شهرستان چرام و استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: فردی خیز برداشته است برای یکی از معاونت‌های استانداری و ما تعجب می‌کنیم اگر یک شخصی در سازمانی موفق بوده چرا این شخص در راستای اهداف همان سازمان ارتقا نمی‌یابد اگر اهداف دیگری پشت کار نیست.
حیدری گفت: من این کد را به استاندار می‌دهم چون دلمان برای استان و توسعه همه جانبه آن می‌سوزد که منابع هدر نرود و اعتماد عمومی جامعه به مدیران خدشه دار نشود و دوست داریم استاندارمان، استاندار موفقی باشد.

وی با اشاره به اینکه بعضی افراد این روزها می‌شنویم می‌خواهند که استاندار را مصادره و به جامعه القا کنند که خودشان این استاندار را آوردند، تاکید کرد: این استاندار براساس قوه و توانمندی فردی و علمی این منصب به آن واگذارشده و از استاندار می‌خواهیم اجازه ندهد که توانمندی وی مصادره شود و از همه دلسوزان خواهش می‌کنم که به کمک استاندار و استان بیایند تا تنها نماند.
پیشنهاد به استاندار
وی گفت: راهکار بنده به عنوان یک تولید کننده به استاندار این است که به سمت گروه‌های مردم نهاد و تشکل‌های مردمی بیاید و جناب دکتر احمدی بداند کسانی که قبلاً قدرتشان را گروه‌های مردم نهاد گرفتند، خیلی میل ندارند که استاندار به سمت این گروه‌های مردم نهاد برود و تشکل‌های مردمی شکل بگیرد.

وی خطاب به استاندار گفت: از وی می‌خواهیم که به سمت گروه‌های مردم نهاد و تشکل‌ها برود و هم این تشکل‌ها را حمایت و قدرتمند نماید و نقش رسانه‌ها در این بین خیلی مهم است و واقعاً از زحمات آن‌ها تشکر می‌کنم.

تولید کننده بخش کشاورزی در خصوص راه برون رفت استان از وضعیت موجود گفت: توانمند شدن تولید کننده در بحث آموزش و ایجاد تشکل‌های صنفی حمایتی و در آخر حمایت‌های منابع مالی و فنی که تولید را حمایت و بالاببریم و به تبع آن در بحث اشتغال هم موثرباشد.
باید از چه چیز بترسم و قتی به اندازه کافی خسارت داده ام
وی با اشاره به تصمیم به تشکیل انجمن زیتون کاران استان و کارشکنی مدیرکل جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در همین موضوع همان مکعب مثلث نما در استان مانع شد و حتی در مرکز هم مانع تأسیس این تعاونی شد.

وی با اشاره به اینکه بنده آدم روتوش هستم خاطرنشان کرد: برای چه چیزی بترسم وقتی به اندازه کافی برق باغم را قطع کردند و چند هزار از درختان باغ خشک شدند، چاه را پلمپ کردند ما از موانع نمی‌ترسیم چون خوشبختانه رسانه جای خودش را در استان پیدا کرده است.

وی با اشاره به تعداد تولید کننده‌های بخش کشاورزی و نبود تشکل‌های قدرتمند و حمایتی گفت: دلیل اینکه برای تولید شأن قائل نشدیم برای این است که فاقد تشکل تصمیم گیر و تصمیم ساز است.

حیدری با اشاره به اینکه من به عنوان تولید کننده درد دارم و درد من این است که در کشور ما درد تولید فهمیده و احساس می‌شود ولی دنبال درمان نیستند، بانکی که باید حامی کشاورز باشد، حامی نیست.
قوطی بذری که می کارند هلندی است
عضو انجمن زیتون کاران کشور با اشاره به شعارسال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است گفت: قرارگاه اقتصاد مقاومتی تشکیل می‌شود پول و ردیف دارد ولی هیچکدام از آن‌ها در این قرارگاه تولید کننده نیستند و با تولید کننده خویشاوندی ندارند و قوطی بذری که می‌کارند هلندی است و صرف نظراز اینکه منابع کشور را هدر می‌دهند می‌بینیم سازمان‌های تحقیقاتی ما تعطیل می‌شود و منابع و بودجه تحقیقاتی به آن‌ها داده نمی‌شود.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا شهرستان چرام که قطب کشاورزی استان است اما مرکز تحقیقات کشاورزی ندارد، اظهارداشت: در سال ۱۳۴۳ سازمان برنامه و بودجه وقت در این استان تحقیقات بخش تولیدی گذاشتند و مطالعه برای تأسیس واحد تولید دام سبک در بویراحمد که الان شده دام سنگین، در حوزه گچساران و امامزاده جعفر آنجا را نقطه خروجی تولید طیور گذاشتند و در چرام موسسه تحقیقاتی دام گذاشتند که الان اثری از آن نیست.
وی افزود: پیرو همان برنامه دهدشت به عنوان هفتمین دشت کشت صنعت کشور طرح شد ولی الان ببین چطور می‌شود که دشت دهدشت را برای پتروشیمی و سیمان می‌گذارند.
حیدری با اشاره به اهمیت صنعت توریسم در اشتغال گفت: کاربه جایی رسیده که شهر یاسوج به علت وجود صنایع و مهاجرت تا چندسال دیگر منفجر می‌شود و از صنعت توریسم غافل شدیم.
خروجی مکعب مثلث نما نوزاد بزرگتر از زائو است
حیدری با اشاره به شعار مکعب مثلث نما که تلاش برای توسعه استان بود اما خروجی این مثلث نوزاد بزرگ‌تر از زائو است و مستقیم دست به یقه شده و دارد خفه می‌کند بیان کرد: سیاستمداران استان، قلم به دستان استان، دلسوزان و ائمه جمعه استان من این حرف را می‌زنم لطف کنید نخوانید و اما اگر می‌خوانید، کمک کنید تا استان توسعه همه جانبه داشته باشد، کمک کنید تا همه در کنار هم باشیم.

عضو شورای گفت و گوی بخش خصوصی با دولت با اشاره به اینکه الان این استان را یک کدخدا می‌چاپد، بیان کرد ما نمی‌خواهیم به گذشته برگردیم من حرفه‌ام تولید است و خواهشی که از استاندار و هم استانی‌هایم دارم صرفاً به خاطر لگدهای سنگینی است که سیاستمداران بر روی گرده واحد تولیدی من گذاشتند و می‌گذارند تا بالا بروند.
جای گوهرکانی بودم استعفا می دادم
وی افزود: حتی دیواری کشیدند بین من ساختاری که باید حامی تولید کننده باشد و گاهی به جای ما هم حرف می‌زنند و به صراحت می گویم اگر جای رئیس سازمان جهادکشاورزی استان بودم، حتماً استعفا می‌دادم به خاطر مشکلاتی که در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی برجای گذاشته است.

وی تاکید کرد: می‌گویند نه بیایید بگویم برای تولید چکار کردید، منابع پشتیبان را درخواست کردید آن‌هایی که درخواست کردید و آمد چکارکردید؟ منابع مالی برای اراضی شیبدار کجا هزینه شد؟ مشکلات گلخانه داران را چکار کردید؟ شما کجا حامی تولید بودید؟

وی در انتقاد شدید به گوهرگانی خاطرنشان کرد: شما در کمیته سازمانی خودت حامی نبودی و من سند دارم که از خشک شدن درخت حمایت کردید.

تولید کننده زیتون بخش کشاورزی استان و چرام گفت: ما دوست داریم استاندار بدون حاشیه مدیریت را شروع کند.
وی افزود: عینک دودی‌ها و مکعب مثلث نما و این ۳ سازمان که مدیران آن از یک منطقه هستند ما تولید کننده‌های بخش کشاورزی را مثل توپ اسکواش مرتب به دیوار می‌کوبیدند و در واقع آن‌ها خودشان بازی می‌کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار