کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس نیز با اعتراض نسبت به طرح طبقه بندی مشاغل چندی پیش تجمعی مقابل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان داشته و خواستار رسیدگی به مشکلاتشان شدند.
کد خبر: ۴۵۷۲۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰ 11 July 2017
تابناک فارس به نقل از تسنیم: ما خواهان این هستیم که مرجعی از ما حمایت کند و اعتراضی که انجام دادیم کاملا صنفی بود. 
 
به گفته وی پایه سنواتی و اضافه‌کاری‌های کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس لحاظ نمی‌شود و مخابرات برای اینکه پایه سنواتی را پرداخت نکند، سالانه قرارداد می‌بندد. 
 
این نیروی شرکتی مخابرات استان فارس از تنزل شغلی در شرکت مخابرات استان فارس سخن می‌گوید که براساس آن همه گروه‌های کاری اعم از کارشناس ارشد، کارشناس، فوق دیپلم و دیپلم از گروه ۱۴، ۱۳ و ۱۲ به گروه ۶ تنزل داده شدند، در صورتی که براساس قانون باید هر سال گروه‌های شغلی ارتقا پیدا کند. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
یکی دیگر از کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس خطاب به مسئولان استان فارس می‌گوید: حقوقی که به ما می‌دهند حدود یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است، آیا مسئولان می‌توانند با این حقوق یک خانواده را اداره کنند؟ 
 
عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل از دیگر اعتراضات کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس است، یکی از کارکنان می‌گوید: از زمان واگذاری مخابرات به بخش خصوصی یعنی سال ۸۸ مخابرات می‌بایست نسبت به اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل مصوب مخابرات ایران برای پرسنل شرکتی اقدام می‌کرد که این امر انجام نشده است. 
 
طرح طبقه‌بندی مشاغل از طرح‌های وزارت کار برای بهبود فضای کسب و کار است.  بر اساس ماده ۴۸ قانون‌کار، «به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری، وزارت کار و امور اجتماعی موظف است نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور، تهیه کند و به مرحله اجرا درآورد». 
 
در تاریخ ۱۶ خردادماه امسال نیز در جلسه‌ای که وزیر ارتباطات برای پاسخگویی به سوال نمایندگان به مجلس شورای اسلامی رفته بود، نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه درباره عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل گفته است« وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نامه‌ای نوشته و خواستار عدم اجرای این طرح شده است». 
 
سهراب مختاری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس در دیدار با کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس با بیان اینکه متن این قانون شرکت و پیمانکار را مکلف به اجرای طرح می‌کند، اشکال کار را در ایرادات قانونی می‌داند. 
 
به گفته وی شرکت مخابرات خصوصی‌سازی شده اما تفکر مدیریتی حاکم بر آن هنوز دولتی است. قاضی‌پور نماینده ارومیه نیز در جلسه پرسش از وزیر ارتباطات از اینکه از ۵ عضو هیئت مدیره مخابرات ایران ۳ عضو دولتی هستند، انتقاد کرده بود. 
 
مختاری از دخالت استانداری برای حل مشکل کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس سخن گفته که در صورت عدم حل مشکل بین اداره کار به عنوان مدافع حقوق کارکنان و مخابرات استان فارس انجام می‌گیرد. 
 
مسعود رضایی، نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نیز  در گفت‌وگو با تسنیم ضمن تائید روند اشتباه خصوصی‌سازی شرکت مخابرات بیان می‌کند که این شرکت به معنای واقعی خصوصی‌سازی نشده و بیشتر رنگ و بوی دولتی دارد. 
 
وی درباره مشکل کارکنان شرکتی مخابرات فارس می‌گوید: این مشکل با ۲ راهکار قابل حل است، راهکار نخست نظارت بیشتر بر اجرای قانون است و راهکار دوم استفسار قانون است چراکه گاهی عدم اجرای قانون به دلیل برداشت اشتباه است. 
 
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از کارکنان شرکتی مخابرات فارس دعوت کرد تا مشکل خود را به صورت کتبی به دفترش در شیراز منعکس کنند تا به آن رسیدگی شود. 
 
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
نيروي شركتي مخابرات خراسان رضوي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
مخابرات خراسان رضوي براي اينكه كنترل و ظلم خودشو داشته باشه . سنوات رو نده طرح طبقه بندي رو در خاموششي كامل داره به شسكام ميده و همه خوابند . اسوده بخوابيد دم صبح صداش درميام وقتي كه ديگه كار از كار گذشته . همه استانها با تي سي تي هستند و سنوات و امنيت دارن جز خراسان رضوي كه داره ميده به شسكام .
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار