مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از آغاز عملیات برداشت سیر از سطح ۱۲۵ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۴۴۲۷۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۱ 17 June 2017
عباس علیخانی در گفتگو با خبرنگار اظهار کرد: پیش بینی می شود از سطح ۱۲۵ هکتار از مزارع کشاورزی یش از  یک هزار و ۲۵۰ تن محصول سیر برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.

وی افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول در  بخش های طارم سفلی، الموت غربی و الموت شرقی از توابع این شهرستان است.

علیخانی تصریح کرد: در حال حاضر عملیات برداشت سیر در سطح ۴۳ هکتار از مزارع کشاورزی منطقه رجایی دشت بخش الموت غربی آغاز شده و در سایر مناطق و روستاها نیز ادامه خواهد داشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین ؛ ارقام کشت شده این محصول را؛ سیر محلی الموت، سیر سفید و رقم همدانی ذکر کرد.

وی به اهمیت و مزایای کشت این محصول اشاره کرد و گفت : سیر علاوه بر مصرف خوراکی بصورت تازه، سیر ترشی یا چاشنی در صنایع غذایی جهت تولید فرآورده های غذایی نقش مهمی دارد که بعنوان یگ گیاه دارویی موثر در بیماریهایی همچون فشار خون، بیماریهای قلبی، کاهش کلسترول خون و خواص ضد انگلی، ضد میکروبی، درمان بیماریهای دستگاه گوارش استفاده می شود.

به گفته ی علیخانی؛ حدود ۱۵۰ بهره بردار در روستاهای کتکان، هریان، هریف، قسطین رود از توابع این شهرستان محصول سیر در مزارع کشاورزی خود کشت می کنند.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار