رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت:وضعیت نساجی قائم شهر بلاتکلیف است.
کد خبر: ۲۳۲۱۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱ 18 May 2016

به گزارش تابناک مازندران، محمدپور عمران در حاشیه افتتاحیه خط تولید "تواکریلیک" کارخانه اکریلتاب بهشهر، اظهار کرد: خط تولید جدید تواکریلیک کارخانه اکریلتاپ بهشهر و همچنین واحد تولیدی تواکریلیک گیلان دو واحد تولید کننده و تبدیل کننده نخ " تو " به نخ رنگ رزی شده در کشور هستند که در نهایت برای کاموا و فرش مصرف می شود.

وی افزود: کارخانه اکریلتاب بهشهر که در سال 1352 تاسیس شد پس از چند سال فعالیت قدیمی و فرسوده و در سال 1377 دچار بحران کارگری و اعتراضات آنها شد اما آن چه که این مجموعه را از تعطیل شدن نجات داد ورود سرمایه 4 میلیون و 400 هزار یورو به این کارخانه و نوسازی همه خط های تولید بود.

محمدپور تاکید کرد: صنعت نساجی ظرفیت اشتغال زایی بالایی دارد و باید احیای این صنعت به عنوان یکی از برنامه های اصلی اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار بگیرد.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران گفت: نساجی مازندران بیش از 100 میلیاردتومان ماشین آلات و سوله دارد که فقط برای نصب و راه اندازی به 8 میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد که بدهی این مجموعه با مساعدت و همکاری شورای شهر قابل حل است و می توانند اراضی کارخانه را بابت بدهی تقسیم کنند تا این صنعت حفظ شود.

محمدپور خاطرنشان کرد: از اختیارات شهرداری و شورای شهر این شهرستان است که می تواند در تقسیم بندی زمین کارخانه نساجی مازندران سخاوتمندانه تر عمل کنند و با قطعه بندی های کوچکتر و دریافت کمتر عوارض موجب ارزش افزوده این اراضی شوند و بدهی های کارخانه را بپردازند تا از لیست سیاه بیرون بیاید و این صنعت احیا شود.

وی با اشاره به اینکه بخش دوزندگی مجموعه نساجی مازندران باید راه اندازی شود، عنوان کرد: یک سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در این بخش متقاضی شده است و اگر محقق شود بیش از 400 شغل ایجاد می کند و با نصب ماشین آلات جدید که تا چند ماه آینده وارد کشور می شود در مجموع حدود هزار شغل ایجاد می شود.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت مازندران با بیان اینکه وضعیت نساجی قائم شهر بلاتکلیف است و در حال حاضر در لیست خصوصی سازی قرار دارد در حالی که سازمان گسترش نوسازی متقاضی و علاقمند به سرمایه گذاری در این واحد است، اظهار کرد: سازمان گسترش و نوسازی خواستار خروج نساجی قائم شهر از لیست خصوصی سازی شده؛ حاضر است هزینه های آن را پرداخت و راه اندازی کند تا پس از آن خصوصی سازی صورت گیرد.

وی گفت: در حال حاضر برای نساجی قائم شهر زمینی در شهرک رستمکلای قائم شهر در نظر گرفته شده که می توانیم از طریق سازمان نوسازی، این واحد را در زمین جدید مستقر کنیم و زمین کارخانه که در داخل شهر است به عنوان پرداخت بدهی ها در نظر گرفته شود.

محمدپور در پایان به برخی از واحدهای تولیدی استان مانند: اکریلتاب بهشهر، فرش و موکت بابل، ایران تک نخ، مجموعه نساجی بابکان، بی بافت ها، فرش ساوین و پوشینه محمودآباد اشاره کرد و خواستار آن شد که در کارگروه تسهیل به این موارد رسیدگی شود تا با دریافت تسهیلات مورد نیاز این واحدها رونق پیدا کرده و موجب اشتغال زایی در سطح استان می شوند.


منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار