وی افزود: اصل این امر (کشت محصولات تراریخته) برمبنای کاهش هزینههای تولید بوده نه بر مبنای افزایش میزان تولید و روی گیاهان بهشکلی کار شده که به حشرات مقاوم شود و از مصرف سموم در این محصولات کاسته شود.
به گزارش تسنیم، بنا بر این گزارش محصولات تراریخته در حقیقت مواد غذاییای هستند که از لحاظ ژنتیکی دستکاری شدهاند و ژن جدید را از سایر ارگانیسمها دریافت کردهاند. این محصولات میتوانند طیف وسیعی از مواد غذایی از انواع میوهها و سبزیحات تا گوشتها، حبوبات، غلات، لبنیات و ... را شامل شوند.
درباره مضرات این محصول عواملی مانند واکنش آلرژیک، کاهش تنوع زیستی، طعم غیرمتداول، نامناسب از جهت تغذیهای برای انسانها و حتی استفاده بهعنوان سلاح بیولوژیک مطرح شده است.