«خرید و فروش ملک و زمین توسط تعاونی‌های مرزنشین کردستان»
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه تعاونی‌های مرزنشین کردستان امروزه از ریل خارج شده و به سمت معاملات تجاری بزرگ همچون خرید و فروش ملک و زمین رفته‌اند گفت: بیش از 14 سال است که تعاونی‌های مرزنشین در استان کردستان فعالیت دارند ولی هیچ خروجی و منفعتی برای مرزنشینان نداشته‌اند.
کد خبر: ۱۶۳۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۴ 13 January 2016

به گزارش تابناک کردستان، علیرضا آشناگر امروز در دهمین جلسه کمیسیون برنامه‌ریزی و هماهنگی و نظارت مبارزه با قاچاق استان کردستان در سنندج، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مسائل در بحث مبارزه با قاچاق کالا ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مرزها است که در کردستان نیز با اولویت خاصی دنبال می‌شود.

وی گفت: در این 2 سال بحث ساماندهی مرز باشماق به صورت جدی دنبال شده و هدف نهایی ما اجرای این طرح جامع حریم مرزی در استان است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با بیان اینکه یک سری اقدامات سلبی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان به صورت ویژه مدنظر قرار گرفته و اجرا می‌شود، تصریح کرد: ساماندهی وضعیت بازارچه مرز باشماق از جمله اقدامات مهم و تاثیرگذار در این حوزه است که امیدواریم ظرف چند سال آینده طرح جامع را در مرز باشماق به صورت کامل اجرا کنیم.

وی راه‌اندازی مرز سیران‌بند را نیز یادآور شد و گفت: تصویب منطقه آزاد بانه و مریوان نیز قطعا تاثیر بسزایی در رونق اقتصادی استان و ریشه‌کتی قاچاق کالا در کردستان خواهد داشت.

آشناگر افزود: در اجرای طرح حریم مرزی در مرز سیران‌بند به دلیل عدم اقبالی که از سوی طرف مقابل در گذشته وجود داشت با موانعی مواجه بودیم که خوشبختانه با دیدارها و بازدیدهایی که از سوی استاندار سلیما‌نیه انجام گرفت این موانع نیز در حال برطرف شدن است.

وی خاطرنشان کرد: اراده ایجاد مرز رسمی سیران‌بند در مجموعه مسئولان کشور وجود داشت و این اراده در مسئولان طرف مقابل نیز ایجاد شده و به زودی شاهد حرکت و خروجی خوبی در این زمینه خواهیم بود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان از راه‌اندازی دستگاه‌های هوشمند برای دیب‌زنی در مرزهای رسمی استان خبر داد و گفت: این دستگاه‌های هوشمند راه‌اندازی شده و از اول ماه آینده براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طرح فول‌باک منتفی خواهد شد.

وی خواستار عرضه سوخت براساس نرخ شناور مرزی به کوله‌برها در استان شد و افزود: اگر بر اساس نرخ شناور مرزی و حتی پائین‌تر از آن سوخت در اختیار مرزنشینان قرار گیرد می‌تواند خروجی مدنظر را داشته باشد.

آشناگر انعقاد قرارداد در زمینه دادن سهمیه سوخت به مرزنشینان از طریق تعاونی‌های مرزنشین را با توجه به سابقه و تجربه‌های نامطلوبی که در این حوزه در استان وجود دارد مناسب ندانست و اظهار کرد: بیش از 14 سال است که تعاونی‌های مرزنشین در استان کردستان فعالیت دارند ولی هیچ خروجی و منفعتی برای مرزنشینان نداشته‌اند.

وی گفت: تعاونی‌های مرزنشین کردستان امروزه از ریل خارج شده و به سمت معاملات تجاری بزرگ همچون خرید و فروش ملک و زمین رفته‌اند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با اشاره به اینکه در حال حاضر 194 هزار نفر از جمعیت مرزنشین استان کارت الکترونیک دارند افزود: این کارت‌ها و در کل بازارچه‌های مرزی در استان بهترین بستر و ظرفیت را برای مقابله با قاچاق کالا و ارز در استان فراهم کرده‌اند.

منبع: فارس

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
مرز باشماق عده ای را مانند غده سرطانی یک شبه فربه کرده و شیمی درمانی اش برای اعضا و درندگان کارت مرزی باقی مانده هر کسی در ایران مسئولیتی گرفت اولین چیزی که به فکرش می رسد ... است
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار