مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی صنعتی استان کرمانشاه جوجه ریزی گسترده مرغدارن را دلیل اصلی افت قیمت مرغ عنوان کرد و گفت: این شرایط هم به ضرر تولیدکنندگان و هم مصرف کنندگان است.
کد خبر: ۱۳۸۸۸۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳ 03 December 2015
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی صنعتی استان کرمانشاه جوجه ریزی گسترده مرغدارن را دلیل اصلی افت قیمت مرغ عنوان کرد و گفت: این شرایط هم به ضرر تولیدکنندگان و هم مصرف کنندگان است.

بهمن احمدی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه عدم تعادل بین عرضه و تقاضا موجب کاهش قیمت مرغ شده، گفت: دلال‌ها و افراد سودجو نیز از فرصت استفاده کرده و مرغ را با قیمت خیلی پایین از مرغداران می خرند.

احمدی این شرایط را باعث ضرر مرغداران و مصرف‌کنندگان دانست و گفت: در حال حاضر شاهدیم به دلیل جوجه ریزی همزمان مرغداران و ورود همزمان آنها به بازار، قیمت مرغ افت کرده و تولیدکنندگان متضرر شوند و به دلیل نداشتن نقدینگی توان جوجه ریزی خود را در دوره بعد از دست بدهند که همین امر سبب کاهش تولید و افزایش قیمت مرغ و زیان مصرف کندگان می شود.

وی گفت: در حال حاضر هر کیلو مرغ درب کشتارگاه از مرغداران با قیمت کیلویی حدود 3200 تومان خریداری می شود، در حالیکه برای تولیدکننده 4200 تومان تمام می شود.

وی با بیان اینکه از چند روز گذشته شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به خرید مرغ از مرغداران کرده است، گفت: البته در خرید مرغ از مرغداران محدودیت وزنی وجود دارد و تنها مرغی از مرغداران خریداری می شود که وزن آن از یک کیلو و 800 گرم به بالا نباشد.

احمدی در ادامه تعداد کشتارگاه های مرغ استان را 9 کشتارگاه دانست و گفت: در حال حاضر هیچ کدام از  کشتارگاه های استان خط مخصوص صادرات ندارند.

وی در ادامه با بیان اینکه بدلیل عدم وجود کشتارگاه مجهز به خط صادرات مرغ امکان صادرات مازاد مرغ تولیدی به خارج از کشور وجود ندارد، اظهار کرد: در صورت راه اندازی خط 02 در یکی از کشتارگاه های استان مشکل مربوط به صادرات مرغ مرتفع شود.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی صنعتی استان کرمانشاه سپس با اشاره به فعال بودن سامانه جوجه ریزی از تمامی مرغداران خواست تا حتما به این سامانه مراجعه داشته و بر اساس برنامه های آن جوجه ریزی کنند، چراکه در این صورت کمتر در معرض نوسانات قیمت مرغ قرار می گیرند.

احمدی هماهنگ بودن مرغداران با اتحادیه و برنامه های آن را در کاهش نوسانات قیمت مرغ اثرگذار دانست.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی صنعتی استان کرمانشاه در ادامه ظرفیت جوجه ریزی استان را در هر دوره 10 میلیون و 500 هزار قطعه دانست.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار