در فهرست سرطان‌زا‌ترین مواد سازمان جهانی بهداشت (WHO)، گوشت‌های فرآوری شده هم ردیف مواد سمی آرسنیک و آزبست قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۲۰۴۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳ 30 October 2015
در این فهرست که دانشنامه مواد سرطان‌زا نام دارد، گوشت قرمز با اختلاف کمی بعد از گوشت فرآوری‌شده قرار گرفته است.

کارشناسان WHO معتقدند که گوشت قرمز و گوشت فرآوری‌شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، در دستورالعمل‌های کنونی کارشناسان بهداشت، به بزرگسالان توصیه شده است که در روز کمتر از ٧٠‌گرم گوشت قرمز مصرف کنند و به‌طور‌کلی از مصرف گوشت فرآوری‌شده اجتناب کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار