رئیس اداره تشخیص و درمان دامپزشکی استان ایلام اظهار داشت : با توجه به خطرناک بودن بیماری تب کریمه کنگو، مردم از مراکز مجاز، گوشت قرمز تهیه کنند و از خرید گوشت در مراکز غیرمجاز اکیداً خودداری شود.
کد خبر: ۱۱۱۴۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰ 13 July 2023

  به گزارش تابناک ایلام؛ روح الله یوسف وند بیان داشت : گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش‌های دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.

 وی افزود : تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

یوسف وند مطرح کرد : این بیماری از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که دام‌های مبتلا هیچ گونه علائم بالینی از خودشان نشان نمی‌دهند و با توجه به مخاطرات بهداشتی از آن به عنوان یک بیماری بسیار خطرناک در جوامع انسانی یاد می‌کنند./ع

 

بیشتر بخوانید:

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار