زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل‌توجهی پیدا می‌کند به‌طوری که کارگاه‌های شیرینی‌پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می‌دهند
کد خبر: ۱۰۹۹۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۵ 08 April 2023

 

 
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار