معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:
مراسم تقدیر از تولیدکنندگان برتر حوزه صنایع غذایی استان با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه و صاحبان صنایع غذایی و دیگر مسئولان مربوطه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۷۲۹۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵ 20 October 2022

به گزارش تابناک کرمانشاه مهدی مجرب معاون غذا و دارو اظهار کرد: زحمات عزیزان در صنایع غذایی و آشامیدنی استان، حفظ تولید و اشتغال و تلاش برای حفظ سلامت مردم بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

وی افزود: از همکاران مدیریت نظارت بر فرآورده‌های خوراکی های، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو و تلاش آن‌ها در راستای انجام فعالیت‌های مستمر در اجرای وظایف نظارتی سپاسگزارم.

مجرب بابیان اینکه اهمیت غذا و فرآورده‌های خوراکی از نظر مصرف مستمر برای انسان به نوعی از دارو بیشتر می‌باشد گفت: استان ما مزیت‌های نسبی در صنایع غذایی دارد که امیدوارم به همت تولید کنندگان برتر این حوزه و کمک نهاد‌های دولتی موجب اشتغال بیشتر و پایدارتر و ثروتمند شدن استان شود.

همچنین دکتر مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو نیز اظهار داشت: با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته و امسال در راستای دسترسی به اهدافی که مدنظر است در شاخص‌های حوزه غذا، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال روز جهانی غذا، "توسعه پایدار جهانی برای د سترسی همگانی به غذای کافی و مغذی" است. گفت: برای دسترسی به توسعه پایدار ما نیازمند انسان سالم و جامعه سالم هستیم که این امر مستلزم برخورداری از تغذیه سالم است، انسان سالم محور توسعه پایدار است و بر این اساس بحث امنیت غذایی امروزه در دنیا از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی گفت: امروزه با چالش‌های متعددی در حوزه غذا و دارو مواجه هستیم که فقدان نظام تضمین و اطمینان از تامین غذای سالم و کافی یکی از این چالش هاست.

وی افزود: متولیان متعددی در حوزه غذا از سفره تا مزرعه وجود دارد، برای تامین غذای سالم باید نظارت ویژه‌ای در این رابطه در بخش‌های متعدد اعمال گردد.

مستوفی یکی از راهکار‌های موثر در تولید غذای سالم در کشور، تدوین سند جامع سلامت غذا دانست و گفت: در دولت در حال پیگیری است و به زودی انجام خواهد شد.

به گفته وی متاسفانه بیماری‌های غیر واگیر در کشور رو به افزایش است و بر اساس آمار‌ها حدود ۷۶ درصد علل مرگ و میر مربوط به بیماری‌های قلبی عروقی است که به راحتی با تغذیه صحیح و داشتن الگوی صحیح مصرف مواد غذایی قابل پیشگیری است.

دکتر مستوفی گفت: سیاست سازمان غذا و دارو در سال‌های اخیر بر این بوده که صاحبان تغذیه به سمت تولید مواد غذایی سالم و استفاده کم از نمک و چربی‌های ترانس و دیگر مواد مضر در تولید فراورده‌های غذایی پیش بروند و این مسئله باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار