
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه و به نقل از روابط عموی دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه ،«حمیدرضا کریمی» دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه با اشاره به اقدامات خرابکارانه اغتشاشگران طی چند روز گذشته در استان، اظهار کرد: طی چند شب گذشته اغتشاشگران و آشوبگران با حمله به اماکن عمومی و دولتی آسیبهایی را به این اماکن وارد کردند.
وی افزود: اغتشاشگران نه تنها به اموال عمومی و دولتی بلکه به اموال شخصی مردم نیز آسیب وارد کردند و خسارات جدی را بر جای گذاشتند.
دادستان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر اینکه دستورات قضایی برای شناسایی و دستگیری اغتشاشگران صادر شده است، عنوان کرد: در رسیدگی قضایی به پرونده اغتشاشگران مماشاتی نخواهیم داشت و مطابق قانون با آنها برخورد خواهیم کرد.
وی در پایان گفت: تا کنون تعدادی از لیدرهای اصلی و آشوبگران در سطح استان شناسایی و دستگیر وبقیه نیز در حال پیگیری هستند.
انتهای پیام/