خراسان رضوی دارای بازار مناسب برای صنعت گوهرسنگ‌هاست

گروه استان‌ها - مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ‌ها گفت: خراسان رضوی دارای مواد اولیه و بازار مناسب در صنعت گوهرسنگ‌هاست.
کد خبر: ۱۱۹۷۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳ 07 March 2025
به گزارش خبرنگار تابناک استان خراسان رضوی، سید ابومحمد هاشمی در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه بررسی برنامه توسعه گوهرسنگ‌ها در مشهد بیان این مطلب افزود: استان خراسان رضوی با بهسازی شرایط و نوآوری در تراش گوهرسنگ‌ها می‌تواند موتور محرکه کل کشور باشد که این با آموزش ممکن است.
مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ‌ها ادامه داد: دو مسئله خراسان رضوی را در جایگاه ویژه‌ای در خصوص بهره‌وری از گوهرسنگ‌ها قرار می‌دهد؛ یکی منابع بسیار استان و دیگری حضور گردشگران زیارتی داخلی و خارجی که زمینه مناسب را در استان فراهم میکنند.
وی به معادن فیروزه نیشابور و معادن دیگری که در تربت حیدریه، قائن و گناباد وجود دارند، اشاره کرد و افزود: از دیگر موضوعاتی که باید در استان پیگیری شود، موضوع برندسازی است. برای مثال عقیق‌های بایگ و گناباد و فیروزه نیشابور قابلیت زیادی برای این موضوع دارند.
مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ‌ها گفت: همجواری با افغانستان امکان واردات و استفاده از یاقوت و زمرد را به استان می دهد.
هاشمی تشریح کرد: هدف ما از ایجاد شورای گوهرسنگ‌ها در استان ایجاد رغبت در بخش خصوصی برای توانمندسازی نیروی انسانی و به‌سازی و نوسازی تجهیزات است. همچنین مراکز بزرگ مانند معادن سنگان در حوزه‌ی مسئولیت اجتماعی در این زمینه‌ها فعالیت کنند.
وی در خصوص آموزش عنوان کرد: آموزش منابع انسانی با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای در دستور کار قرار گرفته است. در استان نیز می‌توانیم با همین روند بحث توانمندسازی را پیگیری کنیم.
مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ‌ها ادامه داد: در زمینه توانمند سازی باید کارگاه‌ها به دستگاه‌های فست و کاربینگ مجهز شود. هنرمندان مستعدی در استان شناسایی شده‌اند که از توانمندی آن‌ها نیز می‌توانیم بهره ببریم.
وی تصریح کرد: استان خراسان رضوی از مدت‌ها قبل دبیرخانه شهر جهانی گوهرسنگ را ایجاد کرده بود و در میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز مصوبه‌هایی انجام شد.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار