یگان‌های انتظامی و حفاظتی دامنه عملکرد بسیار وسیع، حساس و چند وجهی دارند

گروه استان‌ها- فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به نقش خاص و ویژه یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا در بین رده‌های پلیس، گفت: این یگان دامنه عملکرد بسیار وسیع، حساس و چند وجهی دارند.
کد خبر: ۱۱۹۶۲۸۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲ 16 February 2025

به گزارش خبرنگار تابناک استان خراسان رضوی به نقل از فرماندهی انتظامی استان، سردار احمدرضا راداندر نخستین همایش فرماندهان یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا که سالن شهدای انتظامی مشهد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: یکی از برجسته‌ترین کار‌هایی که ما در راستای بیانیه «گام دوم انقلاب» انجام دادیم، معماری پلیس آینده بود و این بیانیه یکی از اساسی‌ترین سند‌های بالا دستی معماری آینده پلیس است.
فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: انتظامی جمهوری اسلامی ایران کار‌های فراوانی در موضوع بیانیه گام دوم انقلاب انجام داده است و در این راستا همکاران من در پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی فراجا تاکنون ۲۰ سند از بیانیه گام دوم انقلاب را آماده کرده‌اند که این بیانیه‌ها در مجموعه عظیم انتظامی ساری و جاری است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به نقش خاص و ویژه یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا در بین رده‌های پلیس، گفت: یگان‌های انتظامی و حفاظتی دامنه عملکرد بسیار وسیع، حساس و چند وجهی دارند و به دلیل اینکه ماموریت‌های آنان با یگان‌ها، نهاد‌ها و سازمان‌های دیگر درآمیخته است می‌بایست قدرت تعامل بسیار بالایی داشته باشد.
نقش ویژه در انتظام ملی
وی خطاب به فرماندهان و مدیران یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا بیان کرد: نقش شما عزیزان در «انتظام ملی» بسیار ویژه است؛ شما آینه و معرف پلیس هستید و می‌توانید شکل و تصویر زیبا از پلیس ترسیم کنید.
فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه دیگر روش‌های سنتی پاسخگوی کامل تأمین امنیت نیست، مطرح کرد: در یکی از رده‌هایی که «هوشمندسازی» باید تبلور داشته باشد، یگان‌های انتظامی و حفاظتی است.
این مقام ارشد انتظامی با تأکید بر اینکه همواره باید «نوشوندگی» در سازمان را نهادینه کنیم، خطاب به فرماندهان و مدیران یگان‌های حفاظتی و انتظامی فراجا ادامه داد: شما باید همیشه و همواره به هنگام و به لحظه باشید؛ بدانید در چه موقعیت حساسی قرار گرفتید و ان شاءالله در ستاد فرماندهی یگان‌های انتظامی و حفاظتی، برنامه‌های مدون توام با سیاست‌گذاری داشته باشید.
سردار رادان در بخش پایانی سخنانش تأکید کرد: ما بایستی خودمان را‌امانت داری‌امین، حافظ اموال مردم و نهاد‌ها بدانیم و اگر همه این‌ها باشیم و حسن خلق نداشته باشیم ره به جایی نمی‌بریم.
رونمایی از اسناد راهبردی و عملیاتی
گفتنی است؛ در این همایش، از اسناد راهبردی و عملیاتی و لوگوی یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا رونمایی شد.
همچنین از طرف مسئولان قرارگاه اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از سردار«احمد رضا رادان» فرمانده کل انتظامی تقدیر شد و نشان «همگام» به سردار رادان برای اجرای محور‌های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در ماموریت‌های فراجا اهدا شد.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار