به گزارش تایناک از خراسان رضوی، دکتر«شهرام کرباسي» مسئول واحد
نظارت بر بهداشت عمومي و موادغذايي دامپزشکي مشهد در بازديد خبرنگاران از
مرکز پرورش و توزيع ماهي قرمز و تزييني و مرکز بسته بندي و توزيع بهداشتي
ماهي قزل آلا «شاه ماهي» گفت: در ايام نوروز بر بازار توليد و توزيع
موادخام دامي به ويژه ماهي از سوي دامپزشکي به شدت نظارت مي شود.
وي افزود:
همزمان با نزديک شدن ايام نوروز، عرضه ماهي قرمز و ماهي شب عيد توسط
دامپزشکي رصد مي شود.
وی ادامه داد : در ايام اسفند و نوروز بازديد و بازرسي هاي اداره دامپزشکي ۲برابر مي شود و
براي متخلفان واحدهاي توليد و توزيع موادخام دامي توسط قاضي کشيک حکم صادر
خواهد شد؛ به همين دليل شهروندان از سلامت موادخام دامي که زيرنظر
دامپزشکي توليد و توزيع مي شود، اطمينان داشته باشند.
در اين بازديد، مهندس
«حسن آبادي» مدير يکي از مراکز پرورش و توزيع ماهي قرمز و تزييني مشهد
اظهار کرد: ماهي قرمز در شمال پرورش داده مي شود و براي توزيع به مشهد
آورده مي شود و هيچ گونه بيماري مشترک با انسان ندارد.
وي افزود:
بيماري هاي پوستي نظير قارچ که برخي گمان مي کنند به دليل مجاورت با ماهي
ايجاد مي شود، علت ثانويه اي مانند لجن موجود در آب يا خود آب دارد و خود
ماهي تاکنون به طور مستقيم بيماري زا نبوده است.
مهندس «اشرفي» مدير مرکز
بسته بندي بهداشتي و توزيع ماهي قزل آلا «شاه ماهي» در ادامه بازديد، گفت:
توزيع ماهي قزل آلا در فروشگاه ها در کنار يخ به دليل ورود باکتري ها به
گوشت ماهي بر طعم آن تأثير مي گذارد و ماندگاري آن در يخچال نيز کمتر است
اما بسته بندي ماهي تازه به روش «وکيوم»، ماندگاري ماهي را در دماي يخچال
به ۶روز و در فريزر به ۹ماه افزايش مي دهد.