مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندارن گفت: فعالیت جزیره‌ای دستگاه‌های استان در تجویز کسب و کار چالشی برای مشاغل خانگی در مازندران است.
کد خبر: ۹۰۸۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶ 12 October 2020

کامران اصغری در نشستی با موضوع «طرح توسعه مشاغل خانگی» با محمد رضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، اظهار کرد: رویکرد گذشته وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اشتغالزایی بر اعطای تسهیلات مالی بود اما در سال‌های اخیر این رویکرد تغییر کرد و اکنون در موضوع اشتغال اعتبارات نقش اصلی را بازی نمی‌کند.
وی با بیان اینکه بدون اعتبار نیز ارائه آموزش،‌ اتصال به بازار و فراهم‌کردن فضای عرضه و فروش دچار مشکلات می‌شود، افزود: افزایش راندمان کسب و کارهای خانگی و انتقال تجارب موفق به سایر ظرفیت‌ها از برنامه‌های این کارگروه است.
اصغری فعالیت جزیره‌ای دستگاه‌های استان را در تجویز کسب و کار چالشی برای مشاغل خانگی دانست و بیان کرد: باید موانع اشتغال کسب و کار خانگی به کمک جهاد دانشگاهی احصا و نتیجه آن برای نمایندگان و استاندار مازندران مکتوب شود.
وی افزود: باید قوانین کسب و کار با توجه به اقلیم هر استان از انعطاف‌پذیری بیشتری برخوردار شود تا مشکلات تجویزی بر دیگر موانع اشتغال اضافه نشود.
اصغری با بیان اینکه، قوانین دست ‌و پا گیر و اعتبارت اندک دو مانع در توسعه مشاغل خانگی استان هستند، گفت: در سال ۹۷ اعتبارات حوزه مشاغل خانگی ۲۶ میلیارد تومان بود که این مبلغ در سال‌های ۹۸ و ۹۹ به مبلغ ۶ میلیارد تومان کاهش یافت.
وی بیمه مشاغل خانگی را رایگان دانست و افزود: راه‌اندازی بازاچه و بازار برای تولیدات و پای کار آمدن فرمانداری‌ها و دستگاه‌های حوزه اشتغال و کاریابی‌ها می‌تواند روند موفقیت این طرح را تسریع کند.

صنایع دستی مازندران ظرفیتی در توسعه مشاغل خانگی

در ادامه محمد رضا شافعیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران ضمن تشکر از همکاری بسیار خوب اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیشبرد طرح توسعه مشاغل خانگی، اظهار کرد: این طرح بسیاری از مشاغل نهفته و استعدادهای شکوفا نشده را می تواند فعال کند.
وی با بیان اینکه باید چشم‌ها را شست و جور دیگر دید، افزود: بسیاری ازظرفیت‌های اقتصادی در اطرافمان وجود دارند که نسبت به آن غافل هستیم و در این طرح با مشاوره‌های کارشناسان می توان با راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی به وضعیت اقتصادی خوبی دست یافت.
وی با گله‌مندی از عدم توجه مسئولان به ساماندهی صنایع دستی در استان، افزود: صنایع دستی ظرفیت مناسبی برای توسعه مشاغل خانگی است و لازم است این مهم ویژه دیده شود.
شافعیان تصریح کرد: چنانچه همه ظرفیت‌های استان در حوزه‌های مختلف برای طرح مشاغل خانگی به کارگیری نشود موفقیت طرح تضمین نخواهد شد.
وی افزود: امروز فراهم کردن نان بر سفره خانواده‌ها باید دغدغه همه مسئولان انقلابی باشد چرا که فقر، زیربنای بسیاری از ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی است.

علاقه‌مندان به توسعه کسب و کار خانگی نام نویسی کنند

در ادامه طالبی مدیر سازمان تجاری ساری، فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: علاقه‌مندان در حوزه توسعه کسب و کار خانگی می‌توانند در سامانه inhb.ir نام نویسی کنند.
وی با بیان اینکه ۱۴ مزیت اشتغال خانگی استان تا کنون بررسی و به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تحویل داده شد، افزود: تا کنون ۴۷۲ نفر در این سامانه نام نویسی کردند.
طالبی با اشاره به اینکه طرح مشاغل خانگی سه مرحله اجرایی شامل شناسایی، آموزش و اتصال به بازار طرح توسعه مشاغل خانگی دارد، اظهار کرد: با دفتر پیشخوان دولت درباره اتصال به بازار رایزنی‌هایی انجام شد.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار