دبیر کمیته‌های مشترک علمی فناوری‌ میان ایران و کشورهای عربی:
دبیر کمیته‌های مشترک علمی فناوری میان ایران و کشورهای عربی و داوطلب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با بیان این که معتقدیم تمام مشکلات کشور از طریق پشتوانه علمی و مشارکت نخبگان و جوانان قابل رفع است، گفت: باید به صورت جمعی کار کنیم و دوره "من" گفتن‌ها و شعار گذشته است.
کد خبر: ۸۰۳۳۰۱
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۸ 06 December 2019

کیوان ساعدی که روز پنج‌شنبه برای ثبت‌نام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات فرمانداری اهواز حضور یافته بود، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: معتقدم مجلس در سال‌های اخیر متاسفانه جایگاه خود را آن گونه که باید داشته باشد، ندارد و جایگاه خود را از دست داده است.

وی عنوان کرد: مجلس همچنان می‌تواند در رأس امور باقی بماند، به شرط آن که مجلسی‌ها اشخاص قابلی باشند و بتوانند این جایگاه را حفظ کنند. مجلس از نظر ما ساختمان مجلس نیست، بلکه مجلس را خود نمایندگان تعیین و تراز آن را حفظ می‌کنند.

ساعدی بیان کرد: تکلیف اساسا احساس‌شدنی نیست. تکلیف را باید انجام دهیم و تکلیف ما، عمل کردن بر اساس مصالح و مطالبات مردم برای حل مشکلات با پشتوانه کارشناسی و علمی است.

به گزارش ایسنا، کارشناس همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم بیان کرد: معتقدیم که تمام مشکلات کشور از طریق پشتوانه علمی و مشارکت نخبگان و جوانان قابل رفع است. نکته دیگری که باید بر آن تاکید کرد، این است که در این انتخابات شاهد هستیم که جوانان و به ویژه دهه شصتی‌ها مشارکت بسیار خوبی دارند و این برای ما بسیار امیدبخش است.

وی افزود: معقتدم مردم باید از کاندیداها، برنامه‌های عملیاتی را مطالبه کنند و روش‌های عملیاتی کردن این برنامه‌ها را نیز به صورت شفاف و آیتم‌بندی شده از داوطلبان بخواهند.

داوطلب دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: معتقدم که ما باید به صورت جمعی کار کنیم و دوره "من" گفتن‌ها و شعار گذشته است. ما با چند ویژگی مشترک بر اساس تعهد به مردم، کار کارشناسی و پشتوانه ده‌ها اقتصاددان و کارشناس مختلف در حوزه‌های مختلف، پا به عرصه انتخابات گذاشته‌ایم و امیدواریم بتوانیم گام عملی و غیرشعاری برای رفع مشکلات داشته باشیم. معتقدیم برای تمام مشکلات موجود راه‌حل‌های علمی و کارشناسی وجود دارد.

ساعدی درباره جریان سیاسی‌اش نیز گفت: دوره جریانات سیاسی در این انتخابات تغییر کرده است. مردم بیشتر به مستقلین، استقبال نشان می‌دهند. معتقدیم باید این باندبازی‌های سیاسی را کنار گذاشت و از وضعیت تقسیمات کاذبی که وجود دارد، باید عبور کرد.

دبیر و عضو کمیته‌های مشترک علمی فناوری‌ میان ایران و کشورهای عربی در پاسخ به این سوال که ضعف موجود در مجلس را چه می‌دانید؟ عنوان کرد: در حال حاضر بزرگترین ضعف مجلس در عرصه نظارت است. مجلس در این زمینه به شدت ضعف دارد. در همین مسائل معیشتی و بنزین نیز شاهد عذاب مردم هستیم. این‌ها همه ناشی از ضعف عملکرد مجلس در زمینه نظارت است که بر دولت و نهادهای اجرایی، نظارت کافی را ندارد و متاسفانه هر چند وقت یکبار اخبار ناخوشایندی را می‌شنویم.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار