کد خبر: ۷۰۷۴۳۱
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۹ 22 January 2019

پخش مستند طراحی سوخته روزهای گذشته در شبکه های مختلف سیمای جمهوری اسلامی ایران ابعاد دیگری از این جریان سازی رسانه های خارجی را بر ملا کرد که قصد داشتند تا اعتراضات کارگری هفت تپه را به یک مقدمه برای شورش سراسری و بحث براندازی تبدیل کنند.
با روی کار آمدن دولت ترامپ جریان سازیهای اعتراضی در ایران به بهانه های گرانی در دی ماه 96 شکل گرفت.
آمریکائیها در این مقطع زمانی سرمایه گذاریهای بسیاری بر روی رسانه های خود و البته برخی رسانه های داخلی انجام داده بودند و با احساسی کردن مردم از طریق فضای مجازی قصد داشتند تا مردم را به خیابانها بیاورند به گونه ای که به مردم القاء کرده بودند که حتی بهتر شدن اوضاع اقتصادی مقطعی است و آنها باید تلاش خود را برای تغییر رژیم انجام دهند.
بعد از اینکه آنها پا را از حد خود فراتر گذاشته و به پرچم ایران اهانت کرده و آن را به آتش کشاندند مردم معترض متوجه شدند که آنها مسائل ملی را نشانه گرفته اند به همین دلیل خطشان را از دشمن جدا کرده و چند روز بعد در دفاع از نظام به خیابانها آمدند.
ترامپ که در زمان تبلیغات کاندیداتوری خود اعلام کرده بود که استراتژی اصلی اش مبارزه با جمهوری اسلامی است این بار در اردیبهشت ماه سال 97 خروج از برجام را در دستور کار قرار داد و با خروج از آن جامعه جهانی را وادار به تحریم همه جانبه کرده و اعلام کرد که صدای پای تحریمها باید در ایران جنجال به پا کند.
بعد از این موضوع ترامپ و عواملش سعی کردند هر گونه مسئله اعتراضی در ایران را مدیریت کنند تا آن را به یک اعتراض سراسری تبدیل کنند که این شامل مسائل زیست محیطی ، کارگری و ... بود و حتی بحثی به نام پروژه داغ تابستان در دستور کار کاخ سفید قرار گرفت.
هر چند این پروژه ها نتوانست اهداف آمریکائیها که به قول خودشان بحث تغییر رژیم را در دستور کار قرار داده بودند محقق کند ولی باز اعلام کردند که در 13 آبانماه با اعمال تحریمهای جدید کار ایران را یکسره خواهند کرد.
البته رییس جمهوری و سایر مسئو لان نظام اعلام کردند که آمریکا هر تیری در تیردان داشته است به سمت مردم ایران پرتاب کرده و هیچ چیز جدیدی ندارد و بعد از 13 آبانماه هم مشخص شد که واقعا آمریکا تمام توان خود را برای این هدف خود به کار گرفته و چیزی جدیدی برای اجرا کردن برای به زانو در آوردن مردم ایران ندارد.
بعد از اینکه مردم در 13 آبان ماه به خیابان آمدند و ندای مرگ بر آمریکا را سر دادند این بار سردمداران کاخ سفید با گستاخی بیشتر بحث اعتراضات صنفی را مطرح و آن را در دستور کار خود قرار دادند و در این زمینه با استفاده از رسانه های خود تلاش کردند که اصناف مختلف را به عنوان معترض به خیابانها بکشانند و یا اینکه با تعطیلی آنان باعث نارضایتی مردم شوند که در این راستا بیشترین تحریک را در بخش رانندگان خودروهای سنگین، کارگران کارخانجات، معلمان و ... انجام دادند.
در این راستا بحث اعتراضات کارگری هفت تپه که به دلیل واگذاری غیر کارشناسی به بخش خصوصی نا کارامد واگذار شد بهانه ای برای این اهداف استکبار جهانی شد تا تمام تلاشهای خود را بر روی آن متمرکز نماید.
ولی رسانه های یاد شده با اقدامی ناشیانه و هماهنگ بر روی چند نفر از جمله اسماعیل بخشی متمرکز شدند و مدام با مطرح کردن نام آنها مهره های تحت امر خود را لو داده و مشخص گردید که این افراد رهبری اعتراضی مطابق با سلیقه آنها را به عهده گرفته اند.
در حالی که با ورود به موقع مسئولان موضوع اعتراضات کارگری هفت تپه در حال حل و فصل بود اما مشخص شد که جریانی به دنبال آن است که این موضوع حل نشود و اعتراضات کارگری ادامه داشته باشد.
در همین راستا مسئولان استان خوزستان اعلام کردند که تمامی مسائل کارگران هفت تپه در کمیسیون کارگری استان مطرح و حل و فصل شده و حتی حقوق عقب افتاده کارگران هم پرداخت گردید ولی همان لیدرها به تحریک جریان بر انداز اعلام کردند که ما به اعتراضات خود ادامه خواهیم داد.
همزمان با این موضوع چند نفر توسط نیروهای امنیتی و انتظامی دستگیر و همزمان رسانه های معاند برای فعال نگهداشتن اعتراضات کارگری تمرکز خود را بر روی بازداشت این افراد قرار دادند و با انتشار اخبار کذب سعی داشتند تا این اعتراضات را گرم نگه دارند.
این رسانه ها با مطرح کردن نام سپیده قلیان و اسماعیل بخشی تلاش کردند تا حمایت سایر کارگران صنوف دیگر را هم برای این افراد داشته باشند و عملیات روانی شدیدی را شروع کردند.
مستند طراحی سوخته نشان می دهد که جریاناتی معاند از مدتها قبل در بین کارگران هفت تپه حاضر شده و آموزشهای لازم را برای زمان اعتراضات به برخی افراد مستعد یاد داده اند که یکی از این افراد ساکن کشور سوئد بوده است.
یکی از این دو می گوید در نشستهای مختلفی که در تهران با این سرپل ها داشته بحث گسترش اعتراضات صنفی و کارگری مطرح شده و آنها تاکید داشتند تا این اعتراضات هفت تپه به سایر اعتراضات صنفی کشور گره زده شود.
وی گفت: به من ماموریت داده شد تا از تمام اعتراضات فیلم و عکس تهیه کنم و در اختیار این افراد برای بهره برداری لازم قرار دهم که این کار را هم به درستی انجام دادم.
سناریو سازیهای این جریان بعد از آزادی این دو فرد بازداشتی ادامه داشت تا اینکه اسماعیل بخشی 25 روز بعد از آزادی در صفحه اینستاگرامی خود ادعای شکنجه در دوران بازداشتش را مطرح کرد هر چند این ادعا به سرعت بررسی و خلاف آن اثبات شد.
وی که اعترافات صریحی در مورد ارتباط با حزب کمونیست کارگری در جریان بازداشتش داشته و پس از آزادی از رافت و مهربانی نیروهای امنیتی در زمان بازداشتش داشت به سر کار خود بازگشت اما 25 روز بعد از آزادی با یک پیام اینستاگرامی از شکنجه خود در زمان بازداشتش خبر داد.
این ادعا به سرعت در رسانه های خارجی مطرح و به خبر اول آنها تبدیل شد به گونه ای که در تمامی سرخطهای خبری آنها به صورت مستمر نشر و بازنشر می شد تا افکار عمومی به سمت بازداشت وی سوق پیدا کند.
این ادعا حتی در رسانه های داخلی هم بازتاب وسیعی پیدا کرد به گونه ای که روسای قوای سه گانه به مجموعه های بازرسی زیر مجموعه خود ماموریت دادند تا واقعیات این ادعا بررسی و چنانچه صحت موضوع تایید شود با عوامل آن به عنوان یک تخلف برخورد شود.
ابتدا بازرسان قوه قضائیه و سپس بازرسان دولت بررسی میدانی خود را در این زمینه آغاز کردند و با حضور در استان خوزستان بررسی های فنی را انجام و پس از سه روز اعلام کردند که صحت این موضوع مورد تایید نیست و ادعای بخشی کذب محض است.
تنها سه روز بعد از این ماجرا، اسماعیل بخشی با برخی اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در تهران ملاقات کرده و مدعی شده بود که وی مورد شکنجه جسمی قرار نگرفته و با زندانی کردن وی در کنار بخش زندان داعشی ها به او اهانت شده و مورد شکنجه روحی قرار گرفته است.
شبکه های خبری خارجی و مخالف جمهوری اسلامی با تجزیه و تحلیلهای کذایی مدعی شدند اسماعیل بخشی به گونه ای شکنجه شده است که توان صحبت کردن ندارد و هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی دچار مشکل شده است.
این ادعاها اما بعد از بررسیها توسط کمیسیون امنیت ملی مجلس کاملا مردود شد و در اولین اظهار نظر مشخص شد که اسماعیل بخشی یکی از فریب خوردگان جریان حزب کمونیست کارگری وابسته به کمونیست رژیم صهیونیستی است که به طراحی قبل انجام شده است.
حشمت فلاحت پیشه گفت: بررسیهای انجام شده نشان می دهد که تنها در مسیر بازداشت اسماعیل بخشی وی با ماموران درگیر شده ولی در مدت بازداشت هیچگونه شکنجه ای در مورد وی انجام نشده است.
وی در ادامه گفت: بخشی متاسفانه وابسته به حزب کمونیست کارگری است و رسانه های خارجی با هدف گم کردن این سر نخ شروع به جو سازی کرده تا شاید مسئولان تحت فشار از ادامه بازداشت و یا بررسی موضوع وابستگی وی به این جریان منصرف شوند.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار