توصیه‌های تغذیه در ماه رمضان؛
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب سنتی ایرانی-اسلامی وزارت بهداشت، توصیه هایی را درباره تغذیه به روزه‌داران در ایام ماه مبارک رمضان ارائه کرد.
کد خبر: ۶۱۲۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷ 28 May 2018
روزه داران افطار را سبک و سحری را کامل میل کنند

 ایلنا، محمود خدادوست درباره تغذیه در ماه رمضان اظهار داشت: به روزه داران توصیه می‌شود برای جلوگیری از بروز عوارض روزه داری نامتناسب با شرایط سلامت و برای هضم بهتر غذا در سحر از مواد غذایی و نوشیدنی‌های مجاز مصرف کنند.
 
خدادوست افزود: بی میلی روزه داران به خوردن سحری امری طبیعی است و افراد می‌توانند برای رفع آن یک ساعت زودتر از خواب بیدار شوند و پس از میل سحری از چای کمرنگ استفاده کنند تا به دستگاه گوارشی آنها آسیبی وارد نشود.
 
وی با بیان اینکه روزه داران افطار را سبک میل کنند و سحری کامل میل شود، توصیه کرد: بهتر است روزه داران از مصرف مواد قندی و غذا‌های ادویه دار خودداری کنند.
 
خدادوست با بیان اینکه طبیعی است که خوردن غذا‌های‌گوشتی، تشنگی را تشدید می‌کند، ابراز داشت: روزه داران برای جلوگیری از بروز مشکلاتی در سیستم گوارشی خود و هضم بهتر غذا حداقل تا یک ساعت پس از خوردن سحری نخوابند تا دچار گیجی و سردرد نشوند.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ماه رمضان امسال نیز در فصل گرما قرار دارد و روز‌ها طولانی است به روزه داران توصیه می‌شود تحت هیچ شرایطی از آب یخ و نوشیدنی‌های سرد در هنگام افطار استفاده نکنند تا کارکرد طبیعی معده دچار اختلال نشود.
 
مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب سنتی ایرانی-اسلامی وزارت بهداشت تشریح کرد: باتوجه به طولانی بودن روز‌ها در ماه رمضان به روزه داران توصیه می‌کنیم در طول روز حداقل یک ساعت را برای تجدید قوا و کاهش تشنگی و گرسنگی بخوابند البته این خواب نباید نزدیک غروب آفتاب باشد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار