آیت الله علم الهدی؛
آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار اعضای کانون مداحان و بسیج مداحان مشهد مقدس با بیان اینکه احساسی بودن برخی عزاداری‌ها گفت: متأسفانه محتوای اکثر مداحی‌ها با انقلاب ما هماهنگی کامل ندارد و این محتواها به‌روز و مناسب با شرایط فعلی جهان اسلام نیست.
کد خبر: ۴۹۰۶۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹ 07 September 2017
به گزارش تابناک رضوی، آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار اعضای کانون مداحان و بسیج مداحان مشهد مقدس با بیان اینکه احساسی بودن برخی عزاداری‌ها ناشی از نظام‌مند نبودن این حرفه و فقدان سازماندهی منسجم در این زمینه است، اظهار کرد: در تاریخ شاهد آن هستیم که گاهی اوقات افراد بی‌سواد و بی‌محتوا صرفا به علت استعداد در آوازخوانی، در مجالس عزاداری فعالیت داشته‌اند که این وضعیت ناشی از ضعف تشکیلات مذهبی است.

ایشان ادامه داد: شناسایی نیروها، پرورش استعدادها و جلوگیری از هرز رفتن استعدادها از مزایای نظام‌مند شدن مداحان است.

ایشان افزود: مشکل جامعه مداحان این است که کادرسازی صورت نداده و برای آینده مداح پرورش نمی‌دهند؛ باید به نوجوانان میدان داد تا احساس شخصیت کنند و بتوانند استعدادهای خود را شکوفا کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری متذکر شد: مشکل جریان‌های سیاسی ضدولایی این است که مداح و روحانی نامدار و باسواد ندارند، بنابراین به دنبال منحرف کردن و استخدام افراد انقلابی حرکت می‌کنند.

ایشان تأکید کرد: بسیج مداحان تشکلی است که می‌تواند در امر سازماندهی مداحان و پرورش استعدادها تأثیر به سزایی ایفا کند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت روزآمد بودن گفت: متأسفانه محتوای اکثر مداحی‌ها با انقلاب ما هماهنگی کامل ندارد و این محتواها به‌روز و مناسب با شرایط فعلی جهان اسلام نیست.

ایشان افزود: برخی محتواهای مذهبی به‌گونه‌ای است که اگر در زمان شاه نیز این محتواها عرضه می‌شد ممانعتی از جانب حکومت صورت نمی‌گرفت.

آیت‌الله علم‌الهدی به کمبود در حوزه محتوای انقلابی به‌روز اشاره کرد و گفت: باید در کنار تشکیلاتی برای پرورش استعدادها، تشکیلاتی نیز برای محتواسازی ایجاد شود تا محتوای عزاداری محرم به‌گونه‌ای باشد که امام حسین (ع) انقلاب‌ساز به جامعه معرفی شود.

ایشان اظهار داشت: برخی جریان‌ها که وابسته به خارج هستند با سبک‌های غلط عزاداری، اساس عزاداری امام حسین(ع) را زیر سؤال می‌برند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، استقلال مالی هیأت‌های مذهبی را نکته‌ای مثبت ارزیابی کرد و گفت: اینکه هیأت‌ها از بودجه دولت استفاده نمی‌کنند یک حسن است، چراکه نیاز بودجه‌ای وابستگی می‌آورد و از طرف دیگر، مردم ما عاشق امام حسین (ع) هستند و این هزینه‌ها را داوطلبانه تأمین می‌کنند.
منبع؛ alamolhoda.com
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار