دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران با بیان اینکه سحری یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی در ایام رمضان محسوب می‌شود، عنوان کرد: به روزه‌داران توصیه می‌شود از مصرف آب فراوان، غذاهای چرب و پرکالری در این وعده غذایی به شدت خودداری کنند.
کد خبر: ۴۳۰۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۲ 27 May 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران ، با توجه به فرارسیدن ماه رمضان، گفت: نیازهای غذایی بدن انسان در ایام مختلف سال تفاوت چندانی نمی‌کند که این امر شامل ماه رمضان نیز می‌شود اما به دلیل اینکه در این ایام محدودیت خوردن و آشامیدن برای روزه‌داران طی روز وجود دارد، توصیه می‌شود افراد به طرز هوشمندانه‌ای نیازهای غذایی خود را بین وعده‌های افطار و سحر تقسیم‌بندی کنند.

وی با تاکید بر اهمیت وعده سحری، افزود: سحری یکی از اصلی‌ترین وعده‌های غذایی در ایام رمضان محسوب می‌شود به همین دلیل به روزه‌داران توصیه می‌شود در سحر به اندازه یک وعده ناهار معمولی مواد غذایی مصرف کنند.

هاشمی با بیان اینکه مصرف انواع کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها در وعده سحر ضروری است، خاطرنشان کرد: هم‌چنین به افراد توصیه می‌شود در این وعده غذایی میوه و سبزیجات را مورد استفاده قرار دهند زیرا این گروه از مواد غذایی حاوی مقدار بالایی فیبر هستند که آب مورد نیاز بدن را طی روزه‌داری تامین می‌کنند.

دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران در ادامه یادآور شد: برخی افراد در وعده سحر با هدف تامین آب مورد نیاز بدن به مقدار فراوان مایعات به خصوص آب مصرف می‌کنند این در حالیست که باید گفت مصرف آب زیاد باعث رقیق شدن شیره گوارشی و بروز علائمی مانند سوء هاضمه، ترش کردن و ... می‌شود.

وی بیان کرد: هم‌چنین برخی افراد در وعده سحر برای پیشگیری از ضعف غذاهای پرچرب و پرکالری مانند حلیم و کله پاچه مصرف می‌کنند اما باید گفت این یک باور غلط است و مصرف اینگونه مواد غذایی علاوه بر کاهش آب بدن موجب افزایش ترشح انسولین و در نهایت کاهش قند خون می‌شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار