مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در برنامه سفر بخیر:
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: به دنبال افزایش حساسیت‌ها و ارائه آموزش‌های لازم در برابر مخاطرات و حوادث در قالب طرح خادم‌ (خانواده آماده در مخاطرات) هستیم و تا پایان سال 96 تعداد 20 هزار خانوار استان این آموزش‌ها را فرا می‌گیرند.
کد خبر: ۳۹۸۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸ 26 March 2017
به گزارش تابناک رضوی به نقل از ستاد خبری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، سیدمجتبی احمدی، شب گذشته در برنامه سفر بخیر شبکه استانی صداوسیمای خراسان رضوی حاضر شد و ضمن عرض تبریک سال نو و اعلام برنامه‌های جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در طرح نوروزی 96، اظهار داشت: همه ساله اوج خدمات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در ایام نوروز در 22 ‌شعبه استان است و این مأموریت با حضور نیروهای نجاتگر، امدادگر و جوانان که اکثر آن‌ها داوطلبان هستند اجرا می‌شود.
وی افزود: در ایام نوروز 67 پایگاه در 22 شعبه با 45 دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، 34 دستگاه خودروی کمک‌دار، یک دستگاه بالگرد، 274 نفر روز نیروی نجاتگر، 184 نفر روز نیروی امدادگر و 88 نفر پرسنل اداری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به‌صورت شبانه‌روز فعال هستند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با بیان اینکه باید میانگین شاخص ایمنی در برابر حوادث افزایش یابد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر میانگین شاخص ایمنی در برابر حادثه در خراسان رضوی 9.8 درصد است و می‌خواهیم که این عدد را به 30 درصد برسانیم.
احمدی تصریح کرد: در ایام نوروز 96 در بخش امداد و نجات 45 پایگاه ثابت، سیار و کوهستان با حضور 270 نجاتگر داوطلب در هر روز فعال است و در بخش جوانان نیز 22 پایگاه در سطح استان به موضوعات آموزشی، خیمه‌ نماز، فضای دوستدار کودک، تیم‌های سحاب، ایستگاه‌های سلامت و غیره در جهت ایمنی و سلامت سفر فعال است و در مجموع 67 پایگاه امداد و نجات، ایمنی و سلامت، کوهستان و داوطلبان در سطح استان فعال است.
وی تأکید کرد: بسته‌های امدادی در سوانح و حوادث مانند چادر، پتو، غذا و غیره در قالب 22 سبد تعریف شده در شرایط خاص آب و هوایی که وضعیت جوی مناسب نیست تدارک دیده شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با تأکید بر اینکه به‌روزبودن اطلاعات لازم در بحث مقابله با بلایای طبیعی و غیرطبیعی از ضروریات است، بیان کرد: باید در بحث مقابله با آسیب‌ها و بلای طبیعی و غیرطبیعی همچون ‌زلزله، سیل، تصادف و غیره دانش و آگاهی خود را بالا برده و به‌حد کافی برسانیم و با بهره‌گیری از آموزش‌های فراگرفته در صحنه‌هایی که با حادثه و آسیب مواجه هستیم مدیریت بهتری را تا زمان رسیدن نیروهای امدادی داشته باشیم و از بروز خطرات انفجار، شدت خسارات، برخورد دیگر خودروها و بروز آسیب‌های احتمالی بعدی جلوگیری ‌کنیم.
احمدی گفت: در تصادف زنجیره‌ای اخیر اتوبان شهید شوشتری که بیش از 50 خودرو با یکدیگر برخورد کردند شاهد مشکلات زیادی بودیم و قطعاً با آموختن آموزش‌های لازم می‌توانیم مدیریت بهتری را در شرایط و مواقع بحرانی داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه دو پویش (کمپین نه به تصادفات جاده‌ای) و (کمپین بهبود رفتارهای ترافیکی) در سطح کشور و استان یکی دیگر از اقدامات جمعیت هلال احمر ایران بوده است، افزود: این برنامه در قالب طرح ملی ایمنی و سلامت و با هدف مدیریت در سفر و جلوگیری از بروز حادثه اجرا می‌شود و در اقدامی دیگر نیز به دنبال افزایش حساسیت‌ها و ارائه آموزش‌های لازم در برابر مخاطرات و حوادث در قالب طرح خادم‌ (خانواده آماده در مخاطرات) هستیم تا از بروز مخاطرات در خانه و خانواده جلوگیری شود و طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته تا پایان سال 96 تعداد 20 هزار خانوار استان آموزش‌های آمادگی در برابر مخاطرات فرا می‌‍‌گیرند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار